Update 9 februari 2009

Het was een rare week! Vrij, werken, vrij werken…..

Maandagmorgen mocht ik van mijn werk uitslapen en hoefde pas om kwart voor een te beginnen. Liever had ik het andersom gezien; de middag vrij en de morgen werken maar helaas daar trapten ze niet in. De ochtend hebben we eerst even lekker uitgeslapen en tegen een uur of half twaalf kwamen mijn schoonouders. Ze kwamen Paula halen want die gaat mee naar Duitsland om boodschappen te halen. Lloyd vind het allemaal maar raar. Hij is er inmiddels behoorlijk aan gewend dat Paula de hele dag thuis is. 

Tegen kwart over twaal vertrek ik dan maar richting werk. Ik moet op ons nieuwe kantoor Dukenburg werken. Dit wordt mijn eerste keer en het valt me reuze mee. Het kantoor is namelijk nogal aan de kleine kant, althans dat vertellen de klanten, maar eigenlijk valt het me best mee.

Dinsdag moet ik vroeg het bed uit. Niet omdat ik moet werken maar omdat ik al om kwart over acht bij de acupunctuur moet zijn. Ik ben vandaag vrij en op de een of andere manier weet ik het altijd zo te regelen dat ik dan toch vroeg mijn bed uit moet! Om half acht rijdt ik richting Doorwerth. Helaas is het die kant op altijd erg druk en kan ik niet veel later van huis. Het laatste stukje viel behoorlijk mee waardoor ik 10 minuten te vroeg aanwezig was. De behandeling beviel goed!

Toen ik weer thuis kwam zat Paula al klaar met een lekker kopje koffie. We willen nog naar de stad omdat ik nog kleren wil kopen. In de namiddag moeten we namelijk naar de bruiloft van Miranda en Ella. De jacht op nieuwe kleren wil niet echt vlotten, althans niet voor mij. Drie maal raden wie er wel weer wat leuks vindt!!! Paula!!! 

Na zo’n twee uurtjes heb ik het helemaal gehad en besluit iets aan te trekken wat nog in de kast hangt. Als we thuis komen eten we eerst lekker een broodje. 

Om een uurtje of kwart over vier zijn we omgekleed en klaar om te vertrekken richting Dordrecht. Eerst even Lloyd wegbrengen naar Francis en Sabine. Gelukkig willen zij op Lloyd passen.  Richting Dordrecht is het behoorlijk druk. Rond Rotterdam staan behoorlijk wat files. Het sneeuwt namelijk in de omgeving van Rotterdam en dat kan natuurlijk niet zonder verkeershinder!

We rijden er iets langer over dan gepland maar om vijf over 6 komen we aan bij “De zoete belofte“.  Een gezellige lounche gelegenheid. Miranda en Ella zagen er prachtig uit en hadden het duidelijk na hun zin.

Het was een gezellige avond. Helaas sneeuwde het en konden we niet te laat naar huis dus tegen kwart voor tien reden we weer richting Huissen. Om een uurtje of elf waren we bij Francis en Sabine om Lloyd op te halen. Even een glaasje en dan richting huis. Woensdag is het gewoon weer een werkdag en staat de wekker op kwart over 6.

Wat viel de woensdag tegen. Na zo’n vrije dag is het altijd een tegenvaller om weer aan het werk te gaan. Paula had een afspraak met een vriendin en ze is ook nog naar de nieuwe woning van mijn ouders geweest om daar de muren behang vrij te maken. Ik had koopavond en moest tot 8 uur werken. 

Donderdag had ik mijn roostervrije dag. Een beetje raar want normaal is dat de vrijdag of maandag. In de morgen hebben we afgesproken met mijn vader in de nieuwe woning van mijn ouders. Nog niet alle behang is van de muur en vandaag willen we een goed stuk schoonmaken.  ’s Middags moet mijn vader al bijtijds weer richting huis i.v.m. andere afspraken. Paula en ik gaan nog een uurtje verder en moeten dan ook weg. Lloyd moet nog worden uitgelaten en we hebben nog boodschappen te doen. Het is redelijk rustig in de winkel waardoor we de boodschappen snel binnen hebben. Na de boodschappen gaan we naar huis en eten eerst even lekker een broodje. Het is dan inmiddels al half 3. We zijn beide toch best moe en besluiten de rest van de dag niets meer te ondernemen. 

Vrijdag gaat Paula verder met de laatste loodjes in het huis van mijn ouders. In de middag krijgt ze Monique, de vriendin van Bas op visite. Samen gaan ze gezellig naar de manege. Ik ben tegen een uurtje of 6 ben ik thuis maar helaas begint het weekend dan nog niet want zaterdag moet ik gewoon werken! Zondag slapen we heerlijk uit! Eindelijk een keer! Ik wordt zo tegen half 10 wakker en kom tot de ontdekking dat het wel heel stil in huis is. Paula en Lloyd zijn namelijk al lekker aan het wandelen. Tegen kwart over tien komen ze thuis. Beide hebben er zichtbaar van genoten. In de middag gaan we samen Lloyd uitlaten op “het veld” in Roosendaal. Lloyd heeft het helemaal na zijn zin vandaag! Lekker wandelen en met een balletje spelen; zijn lust en zijn leven.

Vandaag heb ik weer een afspraak voor de acupunctuur. Het gaat al een stuk beter met mijn hoofdpijn en het zou mooi zijn dat het zo blijft! Om half negen lig ik lekker op de behandeltafel met een paar naalden in mijn hoofd, pols en enkel. Na nog een aantal nuttige tips ga ik richting mijn ouders. Ik heb beloofd te helpen met het opruimen van de kelder. Er moet nog heel wat gebeuren en spullen moeten naar het vuil inname station gebracht worden. Tegen een uur of drie zijn we klaar. Paula is er inmiddels ook en gaat met mijn moeder naar het overdekte winkelcentrum. Tegen een uurtje of vijf haalt mijn vader chinees waarna we om half 8 richting huis gaan. Morgen gewoon weer aan het werk Smile.