Update 8 maart 2009

Vorige week maandag was, zoals ik al eerder vermeld heb, mijn vader jarig. Dus ’s avonds, na het werk toch nog even langs om een kopje koffie te drinken. Er kwam verder geen visite dus het was lekker rustig. De telefoon stond wel roodgloeiend! Tegen een uurtje of tien gingen we weer naar huis.

Dinsdag heb ik maar een “half” dagje gewerkt. Tegen een uurtje of drie ging ik richting huis. We hebben weer een afspraak met z’n tweetjes in Arnhem dus ik vind het dan wel prettig om eerst even wat anders aan te trekken. Om half vier rijden we thuis weg en als we Arnhem in komen rijden wordt ik door een agent gemaand om een parkeerplaats op te rijden. 

Of ik me papieren bij me heb; nou geen probleem. Natuurlijk heb ik alles bij me. Als de agente alles controleert komt er een trolleybus voorbij gereden. Deze stopt plotseling en de chauffeur roept dat er verderop iemand  van zijn scooter is gevallen. Alle agenten, vier in totaal, renden helemaal in paniek heen en weer. Wie gaat er die kant nu op?! De agente die mij aan het controleren was moest schijnbaar achterblijven maar je zag dat ze helemaal afgeleid was. “Verder alles in orde, geen loszittende onderdelen of zo?”, vroeg ze me! Toen ging ook zij met haar collega’s mee en konden wij onze weg weer vervolgen. Gelukkig maar want we zouden bijna te laat zijn en door toedoen van de politie moest het gas net even iets verder naar beneden.

Dinsdagavond en woensdag moest Paula oppassen op Charlotte. Sabine en Francis hadden helaas een begrafenis en vroegen Paula of ze een beetje kon helpen. Natuurlijk was dit geen probleem. 

Vrijdag was ik lekker een dagje vrij. In de morgen reden we zo rond kwart voor negen richting Doorwerth. Ik had om kwart over negen een afspraak met Mia voor acupunctuur. Heerlijk ontspannen met een stuk of zeven naalden in hoofd, arm en voeten! Na een uurtje was de behandeling weer klaar en na het maken van een nieuwe afspraak gingen we richting Arnhem.  We moeten de week boodschappen nog halen en het is nog lekker vroeg dus hopelijk niet zo druk. In de winkel aangekomen hebben we geluk en kunnen we lekker rustig de boel bij elkaar verzamelen. Op weg naar huis belt mijn zus Monique maar ik kan haar maar moeilijk verstaan. Thuis bel ik haar meteen terug en ze vertelt me dat ze autorijles heeft gehad. Haar instructeur vindt dat ze klaar is voor de derde toets. Dit is volgens een nieuw systeem de laatste toets voordat je op kunt voor het rijbewijs! Nou, dat is natuurlijk goed nieuws! Kan ze gezellig met haar eigen auto bij ons op visite komen.

Vrijdagavond gaan we naar Pannerden. We gaan een kop koffie drinken bij Michel en Sonja. Sonja is een collega van Paula. Het is reuze gezellig en de laatste veerpont van 22:45 uur redden we dan ook niet meer. Tegen een uur of half twaalf, kwart voor twaalf zijn we thuis en gaan we direct naar bed. Ik moet namelijk de volgende morgen gewoon werken.

Zaterdag is het nog redelijk rustig als ik richting Nijmegen rijdt. Zo zou het iedere werkdag moeten zijn! Paula is al vroeg de deur uit gegaan want ze gaat met Miranda mee naar Ede. Miranda traint daar honden en Paula gaat een handje helpen. Tegen een half tien, veel te vroeg, kom ik op mijn werk aan. Er is verder nog niemand want officieel beginnen we pas om 10 uur. Mijn agenda staat vol maar de afspraken hebben niet zo’n fantastische kwaliteit! Helaas heb ik om 15:00 uur geen afspraak meer maar mijn collega wel. De afspraak is dat je nooit iemand alleen achter laat dus ik moet blijven totdat zij klaar is. Het gesprek duurt tot 16:00 uur omdat de klant maar geen beslissing schijnt te willen nemen. Dan begint toch ook mijn weekend en rijdt ik snel naar huis. Tegen een uurtje of vijf komen namelijk Cor en Irma. Ze komen gezellig eten en ik wil, voordat ze er zijn, nog graag even onder de douche. 

Iets over vijf zijn Cor en Irma er. Het eten van Paula slaat goed aan en het wordt een hele gezellige avond waarin we veel lachen. Regelmatig liggen we in de slappe lach tijdens een spelletje Skip-bo. 

Vandaag moeten we vroeg op. Nou, we moeten niet maar we willen vandaag dan eindelijk het behangwerk bij mijn ouders afmaken. Tegen kwart over acht rijden we richting Velp. Eerst even Lloyd uitlagen en dan tegen kwart voor negen beginnen we met een kop koffie en het inpappen van de eerste baan behang. Zoals de vorige keren valt ook deze keer het behangen behoorlijk tegen. Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier gaat er veel mis! Ik ben dan ook blij dat we het vandaag kunnen afronden. Om kwart over een komen mijn ouders. Ze hebben lekkere champignonensoep bij zich en voor ieder een slaatje. Dat is een welkome afwisseling. Wel moeilijk om weer op gang te komen na zo’n pauze met zoveel te eten.

Om een uurtje of drie is dan eindelijk het moment aangebroken! De laatste baan gaat tegen de muur. Niet zonder slag of stoot, maar hij gaat er tegen en ik weet dan ook niet hoe snel ik  de spullen moet opruimen om eindelijk richting huis te gaan!

De rest van de zondag doen we het lekker rustig aan. Wat ben ik blij dat we morgen nog een dagje hebben!