Update 8 augustus 2010

Zoals in zoveel weekenden moet Paula werken. Na een gezellige zaterdag bij mijn zus gaat de wekker op zondag toch weer om half 6. Paula laat mij lekker liggen zodat ik tenmiste een dagje deze week kan uitslapen. Paula kwam tegen kwart over drie thuis en na een kop koffie zijn we lekker een stukje gaan wandelen. Het was lekker weer en dan is een rondje door het park beter dan op de bank te zitten.
Maandag ben ik nog lekker een extra dagje vrij. Natuurlijk moet Paula werken! Ik heb niet echt veel plannen voor mijn vrije dag maar na wat boodschappen, het opruimen van de auto en zo nog een paar dingetjes was het grootste deel van mijn vrije dag alweer voorbij! ’s Avonds kregen we onze oude buurvrouw Silvia op visite. Altijd gezellig want ze kwebbelt lekker door!
Paula heeft de laatste jaren al de nodige mobiele telefoons “versleten”! Nu wordt het tijd voor een “echte” telefoon! Paula is klaar voor de I-Phone.  Dinsdag zou de grote dag worden maar helaas werd de levering wat vertraagd. Paula, not amused, moest dus nog even met haar oude telefoon doen en wachten op donderdag.
Woensdagavond was mijn werkavond. De woensdagavond bevalt me beter dan de donderdagavond. Er is dan tenminste tijd om rustig te eten. Mijn collega’s en ik hadden een maaltijdsalade besteld en qua tijd zouden we dus ruimte overhouden. Totdat we moesten afrekenen. Dit ging niet helemaal vlekkenloos. Uiteindelijk moesten we ons haasten om optijd onze afspraken te woord te staan. Ik had twee leuke gesprekken en de avond was dus voorbij voordat ik het wist.
Paula loopt de hele week al te hoesten en te sniffen. Ze voelt zich niet helemaal lekker.  Toch gaat ze donderdag met haar moeder naar Duiven. Ze willen evne langs Woondock.  Avonds gaan we nog even naar de Sligro om daar alvast te kijken voor de vakantieboodschappen. Al enige tijd zoeken we naar Rooibos Spice thee en bij de Sligro vinden we de echte van Lipton!! Deze thee hebben we geproefd in Noorwegen maar nergens konden we de juiste smaak vinden.
Vrijdag gaat Paula naar Michel en Sonja. Sonja is hoogzwanger en dinsdag aanstaande wordt hun kindje gehaald. Paula wil nog even langs om ze succes te wensen. Tijdens de visite voelde Paula zich behoorlijk lamlendig. Wat leek op een verkoudheidje, gaat steeds meer lijken op een griepje. De visite duurt dan ook niet heel lang. Thuis bereidt Paula vast de kippensoep voor zaterdag voor. Zaterdag krijgen we namelijk de ouders van Paula op visite. Wij moeten eerst werken dus ze zullen zo rond 17:00 uur komen. Op mijn werk krijg ik een telefoontje van Paula. Ze gaat vroeger naar huis omdat ze zich helemaal niet lekker voelt.
Rond 17:00 uur komen de ouders van Paula. De soep is goed gelukt en dit samen met een paar lekkere broodjes maakt een heerlijke maaltijd. Na een kop koffie gaan de ouders van Paula weer naar huis. Ze vinden dat Paula maar naar bed moet gaan want ze ziet er behoorlijk ziek uit.
Ik vind eigenlijk dat Paula zich ziek moet melden maar dit kost haar wel wat moeite. De bezetting op haar werk is al minimaal en als zij zich dan ook nog een keer ziek meldt……. Toch belt ze rond 22:00 uur naar haar werk dat ze de volgende dag niet zal komen en dat begrijpen ze!
Vanmorgen was ik om 6 uur wakker: macht der gewoonte! Paula lag nog op bed maar was ook wakker. Ze voelde zich nog steeds niet lekker. Eigenlijk wilde ze het bed uit maar ik kon haar overtuigen om toch nog even terug te gaan en te proberen nog wat te slapen. Om kwart over 8 ging ik eruit en bleef Paula nog even liggen. De ochtend doen we lekker rustig aan en verbrengen we op de bank. Tegen half twee belt mijn zus en na een kwartier, twintig minuten, mijn moeder op mijn mobiel. Mobiele eenheid!! Ik had beloofd even met mijn vader te gaan rijden. Hij heeft al een paar maanden niet gereden en heeft last van zijn voeten. Nu durft hij niet goed meer en ik ga even met hem mee. Het rijden valt hem nog niet mee. Het gaat redelijk maar de zenuwen spelen hem parten! Dinsdag gaan we het gewoon nog een keer proberen. Na het bezoekje aan mijn ouders moest ik nog de nodige boodschappen doen. We hadden hier nog geen tijd voor gehad dus dan maar even op de zondag.
Paula zat nog steeds op de bank en zag er niet echt veel beter uit. Dat wordt morgen nog een dagje thuisblijven en de rest van de avond rustig aan!