Update 6 april 2009

Vorige week zijn we, zoals eerder geschreven, behoorlijk druk geweest.  Niet zo zeer op het werk maar vooral met andere dingen. Ook deze week was weer hectisch. 

Op mijn werk is het, tegen alle verwachtingen in, behoorlijk rustig. We zitten met een behoorlijke bezetting en vaak zijn er meer medewerkers dan klanten aanwezig. Iedereen vraagt zich op het ogenblik af of dit zo blijft en hoe nu verder. Ik denk dat het van tijdelijke aard is en het straks wel weer aan zal trekken. Gelukkig zijn er altijd dingen die in zulke periodes gedaan kunnen worden en stilzitten is zeker niet nodig. 

Deze week was het natuurlijk heerlijk weer. We hebben daar dan ook gretig gebruik van gemaakt en verschillende wandelingen gemaakt. Lekker even de kop leeg maken en genieten van het prachtige weer. En je komt ook nog eens nieuwe “vriendjes” tegen, al denkt Lloyd hier anders over. Want nieuwe vrienden begroeten elkaar toch niet door stekels in elkaars neus te steken!!

Vrijdagmorgen ging ik al vroeg richting Zevenaar. De leidingen van mijn stuurbekrachtiging lekten dus de auto moest naar de garage. Tevens had deze een kleine beurt en apk keuring nodig. Dit kon gelukkig samen zodat ik niet twee keer op en neer hoef.

Vrijdagmiddag kwamen Jan en Roos. We hadden lekker broodjes gekocht en begonnen dus met een lekkere lunch. Later op de dag rijden we even richting Arnhem om met de hondjes te gaan wandelen. Het is echt zalig weer dus het is genieten. Roos laat de honden lekker zwemmen en ze genieten er zichtbaar van.

Voor het avondeten heeft Paula lekker tonijnlasagna gemaakt en dit valt gelukkig bij iedereen in de smaak. 

Zaterdag moet ik om half acht het bedje al weer uit. Ik moet een keer in de vier weken op de zaterdag werken en deze zaterdag is zo’n zaterdag! Er werd beloofd dat het prachtig weer zou worden en ik laat de jas dan ook lekker thuis. Helaas valt dat prachtige weer behoorlijk tegen waardoor ik tijdens de middag pauze toch besluit om binnen te blijven. De dag verloopt langzaam en de afspraken vinden het ook niet nodig om op tijd te komen. Ach, er zijn ergere dingen.

Zondagmorgen zijn we, nadat we het eerst rustig aan hebben gedaan, lekker met Lloyd wezen wandelen. In de middag werd ik gebeld door mijn moeder. De gordijnen in hun nieuwe woning hangen nog niet en of ik even tijd heb om langs te komen. Tevens hebben ze nog een berg verhuisdozen en of ik die even mee wil nemen. De gordijnen hangen zo en na twee kopjes koffie ga ik weer richting huis. We hebben namelijk een afspraak bij Cor en Irma en zouden om 18:00 in Doetinchem zijn. Na een lekkere douche rijden we om ca. 17:30 weg. We zijn precies om 18:00 uur aanwezig. Het is een gezellige avond. 

Vandaag ben ik nog lekker een dagje vrij. Ik moet wat dingen voor mijn cursus van morgen voorbereiden en buiten de acupunctuur en een afspraak bij de tandarts hebben we geen afspraken. Als ik van de tandarts thuiskom vraag Paula of ik zin heb om mee te gaan naar Nienke, een vriendin van Paula waar ik al een keer eerder ben geweest. Het wordt een middag van goede gesprekken in de zonovergoten tuin. Thuis aangekomen zijn we beide behoorlijk uitgeteld en besluiten de rest van de dag rustig aan te doen en lekker een frietje te halen.

Foto’s april 2009