Update 5 oktober 2009

Foto’s oktober: KLIK HIER
Zo; de eerste week van oktober zit er al weer op.
Het is de tijd van vele veranderingen. Het weer begint langszaam herfstachtig te worden terwijl de zomer nog niet helemaal vertrokken is. Als de wekker ’s ochtends gaat is het weer donker en ook ’s avonds als ik richting huis ga begint het al te schemeren. Voor Paula gaat er binnenkort ook weer van alles veranderen. Het werk zal weer opgepakt gaan worden en zoals het er nu uitziet zal ze binnen 6 weken weer op haar oude niveau terug zijn.
Vorige week hebben we weinig spannende dingen meegemaakt. Buiten de Noorse les, op dinsdagavond, hebben we de avonden rustig gehouden.
Vrijdagochtend begon mijn dag met een vreemd gevoel in mijn buik. Op mijn werk werd dit gevoel alleen maar erger en werd ik ook nog behoorlijk misselijk. Het gevoel wilde, zelfs nadat ik een tijdje buiten ben gaan staan, niet verdwijnen. Mijn collega had daarom het hoofdkantoor gebeld om te vragen voor een vervanger. Ik wist dat niet maar kreeg gewoon te horen dat ik me allen maar ziek hoefde te melden. Dit heb ik dan maar gedaan en eigenlijk was dat ook de beste optie. Thuis ben ik lekker in joggingbroek en sweatshirt op de bank gegaan.
Ook zaterdag voelde ik me nog niet lekker. Ik moest even naar het stadje om mijn bestelde pakken te passen. Gelukkig had Paula al de boodschappen binnen waardoor we snel weer naar huis konden. In de middag had ik eigenlijk een bedrijfsuitje. Helaas moest ik me daarvoor afmelden.
Zondagmorgen ging het weer redelijk. We hadden met Martin en WIlma afgesproken en zouden naar het Openluchtmuseum gaan. Ze kwamen zo rond twaalf uur en na een kopje koffie reden we richting Arnhem. Martin en Wilma zijn nog nooit bij het Openluchtmuseum geweest en zijn erg benieuwd. De honden kunnen lekker mee en we hebben ook nog prachtig weer.
P1030154
Mijn vader moest ook werken dus we gingen nog even bij hem langs. Even een babbeltje maken.
P1030102
Aangezien het park om 17:00 uur sluit hadden we alle tijd nodig om alles te bekijken. Martin en Wilma waren enthousiast over hoe het park is opgezet. Ze hadden het er zelfs al over om in de winter terug te gaan tijdens de winteropenstelling.
Na het bezoek aan het Openluchtmuseum hebben we nog even de honden los gelaten. Die waren beide best moe na zo’n wandeling van bijna 4 uur. Tegen een uur of zes waren we weer thuis. Lekker even een kopje koffie en daarna gaat Paula met het avondeten beginnen. We eten lekker hartige kipcurry kersentaart. De combinatie lijkt wat vreemd maar; erg lekker! Rond half elf rijden Martin en Wilma naar huis; het was erg gezellig!
P1030031
Vanmorgen had ik een afspraak bij Mia, mijn acupuncturist. Ook Paula heeft een afspraak bij haar dus het werd dringen in de badkamer Wink. Mijn buik voelde weer niet goed aan en het lukte me dan ook niet om bij het toilet weg te komen. Op het laatste moment besluit ik niet naar Mia te gaan. Heel vervelend maar het gaat me gewoon niet lukken. Tegen 10 uur moet ik ook richting de tandarts. Mijn kies is afgebroken en de afspraak staat al even dus ik besluit het er op te wagen. Gelukkig hoef ik niet al te lang te wachten en duurt de behandeling niet lang. Tegen half twaalf ben ik gelukkig weer thuis. Ook Paula komt dan thuis. Ze is, op de terugweg van Mia, nog even langs haar ouders gereden.
De middag spendeer ik op de bank. Ik hoop dat ik snel van dat vervelende gevoel af te zijn.
P1030030