Update 4 november 2008

Zondag hadden we helemaal geen afspraken.

Toen ik met Lloyd ging wandelen begon Paula alvast met het schoonmaken van het huis. Omdat mijn vader aan zijn oog was geholpen ben ik na de wandeling even bij mijn ouders langs gegaan. Het ging heel goed met het oog van mijn vader. Hij kon er weer heel scherp mee zien, zelfs beter dan met het oog dat niet behandeld is.

Maandag was ik nog lekker een dagje vrij. Mijn ouders, die altijd op maandag ochtend komen, waren er die morgen niet zodat we eens lekker konden uitslapen. Voor de verandering lukte dit een keertje en om 10:30 uur kwamen we het bed uit. Nadat we ontbeten zijn we met Lloyd naar het bos gegaan. Het was zalig weer en tijdens de wandeling kwamen we een prachtige uil en een eekhoorn tegen. Lloyd genoot zichtbaar van de wandeling en toen we bij de auto aankwamen had hij zichtbaar moeite om zich er toe te zetten de auto in te springen.

’s Middags hebben we nog de nodige tijd aan Noorse les gespendeerd en Paula is nog bezig geweest met het maken van twee schoenendozen. Deze dozen moesten leuk worden bekleed en gevuld met cadeautjes voor een kind. Ze worden dan bij mij op het werk verzameld en verzonden naar kinderen in Afrika en Oost Europa. Paula heeft voor zowel een jongen als een meisje een doos gemaakt.┬á

Helaas zit hiemee het weekend er weer op.