Update 30 april 2011

Heerlijk zo’n lekker lang Paasweekend! 2e Paasdag kwamen de ouders van Paula gezellig een hapje eten. Paula moest wel eerst werken en was dan ook, nadat ze gewoon weer om 5:30 uur was opgestaan, best moe. Gelukkig was ze iets vroeger thuis waardoor ze nog net iets anders kon aantrekken voordat haar ouders kwamen.

We dronken eerst gezellig koffie en kletsten wat. Hierna besloot ik om het eten vast te gaan voorbereiden. Jan assisteerde me daarbij en het resultaat was een lekkere hartige taart.

Deze week hebben we ook veel nagedacht wat te doen met onze woning. Het huis staat nu al ruim 2 jaar te koop en we verwachten niet meteen dat het binnen nu en een half jaar verkocht gaat worden. Zoals in bijna heel Nederland, ligt ook hier de huizenmarkt stil! Toch willen we dat er een keer verandering in de situatie komt. Het staat allemaal helemaal stil. We willen nu de optie van verhuur eens gaan bekijken en daarom heeft Paula een  afspraak gemaakt met onze makelaar Johan. We hopen dat hij ons kan voorzien van een goed advies en wellicht ook begeleiding bij de volgende stappen.

Na zo’n lekker lang weekend, althans voor mij, is het weer lastig om in je werkritme te komen. Vooral als de week ook nog eens anders verloopt dan normaal. Woensdagmorgen moest ik iets vroeger beginnen omdat ik een verdiepingscursus consumptief krediet moest volgen. Paula is vrij maar moet hierdoor ook weer iets vroeger haar bed uit. ’s Avonds hebben we Noorse les maar deze gaat helaas op het laatste moment niet door.

Ook donderdag is Paula lekker vrij. Ze heeft met haar ouders afgesproken en gaat naar Duitsland. Ze willen een bezoekje brengen aan CenterO in Oberhausen. Het wordt een gezellige dag waarbij nog wat nuttige inkopen worden gedaan. Ik moet weer vroeg de deur uit want de dag start met een werkoverleg. Het geplande uur blijkt bijna weer te kort voor alle punten die op de agenda staan. Het wordt een lange dag want ik moet ook de avond nog werken. Ik kom dan ook pas rond 20:30 uur thuis. Paula is er dan nog niet omdat ze gezellig een kopje koffie is gaan drinken bij Sabine.

Vrijdagmorgen is de grote Rabobank Rijk van Nijmegen Lipdub dag! We moeten al om 7:45 uur aanwezig zijn dus ik vertrek om 7 uur. Het verkeer zit voor de eerste keer deze week mee  waardoor ik al om 7:20 uur op mijn werk ben. Op het Keizer Karelplein is het al “druk” want er wordt al gewerkt aan de voorbereidingen voor de opnames. Zo tegen 7:40 uur zijn de meeste collega’s wel aanwezig. Gelukkig maar want de cameraploeg wil snel verder. Eerst moeten er proefopnames worden gemaakt en dit neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Ook moesten de opname’s regelmatig over waardoor we pas rond 9:45 uur klaar waren. Snel in de auto en vol gas naar het kantoor waar ik de rest van de dag moest werken.

Vrijdagmiddag had Paula, na haar werk, gelukkig al de weekboodschappen gehaald waardoor we de vrijdagavond lekker op de bank konden ploffen! Het weekend kan voor mij beginnen, helaas moet Paula het hele weekend weer werken!

Vandaag, Koninginnedag, is mijn schoonmoeder jarig! Van harte gefeliciteerd! Vanmiddag gaan we dit gezellig vieren. Iedereen een hele leuke dag en een fijn weekend gewenst!!