Update 3 januari 2011

Iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuw jaar gewenst! Ja, 2011 is een feit en 2010 ligt al weer achter ons.
2010 Was in veel opzichten een mooi jaar! Het begon al met een fantasitsche vakantie naar Noorwegen. In januari hebben we Noorwegen beleefd in de sneeuw! Een schitterend winterlandschap, een zoals we nog nooit hadden gezien. Na een korte vlucht van Schiphol naar Gardemoen landden we in een onder sneeuw bedekt land. Het huisje dat we gehuurd hadden was van Toon en Monique, twee gezellige Brabanders die al enige jaren in Noorwegen wonen. We hebben een hele leuke vakantie gehad en twee leuke mensen leren kennen.
Lloyd bleef deze vakantie in Nederland. Hij bleef bij onze vrienden Jan en Roos waar hij ongetwijfeld genoten heeft. We wisten toen niet dat we nooit meer met z’n drietjes naar Noorwegen zouden gaan.
In maart kwamen we er achter dat we afscheid moesten nemen van onze lieve Lloyd. Hij had een kankergezwel op zijn poot. Deze was niet te behandelen en de botkanker die hij bleek te hebben maakten hem snel heel ziek. Op 26 maart hebben we onze vriend toen moeten laten gaan.
In de wetenschap dat we de beste beslissing voor Lloyd hadden genomen hebben we de daarop volgende maanden moeten leren omgaan met het feit dat Lloyd niet meer terug zou komen. Toch weten we dat hij het goed heeft gehad en niet onnodig heeft moeten lijden.
Dit jaar wilde Paula ook nog de vierdaagse lopen maar in verband met het aantal vakantiedagen en de vakantieplanning is dat dit jaar niet doorgegaan. Natuurlijk ging ook de zomervakantie richting Noorwegen. Dit keer hadden we het plan om tot de Noordkaap ter rijden. Een hele onderneming! Wat een fantastische reis. Ook deze vakantie hebben we leuke  mensen ontmoet. Naast dat we op visite zijn geweest bij Toon en Monique zijn we ook een aantal keren bij Jan en Bianca op visite geweest. We kenden ze natuurlijk al 2 jaar maar dit jaar was wel erg gezellig!  Dit is de leukste, mooiste reis naar Noorwegen tot nu toe!
Omdat de reis dit jaar pas in september was, gingen we in oktober pas weer aan het werk. De rest van het jaar leek dan ook aan ons voorbij te schieten! We hebben dit jaar de herfst meerdere keren beleefd.
December was voor ons een behoorlijk hectische maand! Mijn verjaardag, de feestdagen en vooral veel werken! De kerstdagen waren heel gezellig en ook oud en nieuw zouden we nog wel een keertje over willen doen.
2011 belooft een mooi jaar te worden! Het huis staat nog te koop maar er zal dit jaar vast een koper voor zijn. We hebben lieve familie en fantastische vrienden. Mooie plannen en beide een goede werkgever. Wat willen we nog meer…………………
P1050407