Update 28 juli 2009

We zijn er weer!

Ja, het valt tegen zo’n eerste week weer aan het werk!

Alsof je niet weg bent geweest gaat alles gewoon weer verder. Even schikken als je je mailbox ziet: meer dan 150 mailtjes binnen 3 weken en dan ook nog de vierdaagse week!

Ja, vorige week maandag was het weer zover! De gang naar Nijmegen, mijn werk, viel me behoorlijk zwaar. Na zo’n lekkere vakantie valt het behoorlijk tegen. Wel leuk om je collega’s weer te zien maar er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden. Na een beetje bijkletsen en de eerder genoemde overvloed aan mail te hebben gelezen en beantwoord heb ik mijn eerste klant: een NOOR! Wat een toeval. Een loper van de vierdaagse die graag zijn kronen wil inwisselen. 

De dag duurt behoorlijk lang maar uiteindelijk komt geen minuut te vroeg dan eindelijk de eind gong! Naar huis! Heerlijk even bijkomen. Het is behoorlijk druk in Nijmegen want de zomerfeesten zijn begonnen en natuurlijk zijn de vierdaagse deze week. Hierdoor kan ik mijn auto bijna niet parkeren en ik hoef al helemaal niet te denken dat ik hem kan parkeren op mijn vaste plaats! Ik schik dan ook behoorlijk als ik € 19 euro moet afrekenen voor een dagje parkeren.  Ik weet dat de vierkante meter hier veel geld kost maar zoveel!

Omdat mijn auto nog bij de garage staat ga ik de hele week met de auto van Paula of de leenauto. Vol verwachting wacht ik het telefoontje van mijn garage af. We zijn benieuwd hoe het staat met de versnellingsbak.

Woensdag krijg ik dan eindelijk een telefoontje. Het ziet er niet best uit! De lagers van de versnellingsbak zijn versleten en moeten dan ook vervangen worden! Ik ben hier natuurlijk niet blij mee en verzoek om een coulance regeling. Deze wordt helaas afgewezen maar wellicht dat een brief naar de importeur zin zal hebben. We zullen zien!

Vrijdag ben ik een dagje vrij. De vierdaagse intocht is in Nijmegen dus het is onmogelijk om aan het werk te gaan. Ik vind dit niet echt een probleem. Ook niet omdat ik zaterdag moet werken. 

Zondag gaan we naar Francis en Sabine. Charlotte, hun dochter is jarig en ze geven een feestje. Het is zalig weer en gezellig.  Tegen een uurtje of drie gaan we naar huis en in de middag eten we lekker in de tuin. Het campinggaz grilletje hebben we tevoorschijn gehaald en het lijkt weer een beetje vakantie.

Tegen half acht krijgen we een sms je of we nog een kop koffie komen drinken bij Francis en Sabine. Gezellig! Ze hebben een prachtige caravan gekocht en gaan volgende week lekker op vakantie. Des te leuker om nog even bij te kletsen.

Maandag zijn we ook nog een dagje vrij. De wekker is wel gezet omdat we om negen uur bij Mia voor onze acupunctuur behandeling moeten zijn. Na de behandeling rijden we door naar Zevenaar om de auto op te halen. Hij is eindelijk klaar. De versnellingsbak is gerepareerd en hij heeft gelijk een grote beurd gehad.  Een rib uit ons lijf!

Omdat de auto bij de garage was konden we ook de caravan nog niet terugbrengen. Maandag hebben we tijd en nadat we hem hebben laten wassen in Arnhem gaat hij terug naar Angeren. We hopen voor een niet te lange tijd! 

Wat valt het tegen om de draad weer op te pakken! Dan helpt maar een ding: het plannen van de volgende vakantie!!

Voor iedereen die nog gaat: heel veel plezier, geniet ervan en kom weer veilig thuis!