Update 27 maart 2012

Vorige week was een goed gevulde week! Zowel op het werk als thuis.

Maandag begon de week redelijk rustig. We moesten beide werken en natuurlijk stond de wekker weer op 5:30 uur. We zijn inmiddels zo aan deze tijd gewend, en Lars ook, dat het moeilijk is om langer op bed te blijven liggen. De week is weer begonnen.

Dinsdag kon ik, nadat ik Paula had uitgezwaaid, het iets rustiger aan doen. Ik moet die dag op ons kantoor in Beek werken en hoef dan ook pas om 9 uur te vertrekken. Het is goed weer dus in de ochtend maken Lars en ik een extra lange wandeling. Heerlijk genietend van de ochtendzon en frisse lucht. Op kantoor Beek werk ik maar tot 16:00 uur dus ben ik ook weer optijd thuis. Dit is wel prettig omdat we een afspraak bij Jan en Roos hebben.

Jan en Roos hebben een nieuwe pup in huis: Xandor. Wij willen graag kennis maken met Xandor en in de weekenden komt het er telkens maar niet van. Tegen 18:15 uur zijn we in Dordrecht en maken kennis met Xandor. Een hele leuke pup met behoorlijk wat lef! Lars en hij maken kennis en vanaf dat moment verandert de kamer in een soort van puppenspeelkamer ;-).

Ondanks dat het erg gezellig is bij Jan en Roos, moeten we toch rond 21:30 uur weer richting huis. Er zal de volgende morgen gewoon weer gewerkt moeten worden. Lars gaat bij thuiskomst nog even uit en dan zijn bench in. Dit gaat al iets beter dan vorige week. Het blijft afwachten of hij besluit om te gaan piepen maar gelukkig doet hij dit net voor het slapen gaan in plaats van midden in de nacht rond 2 uur!

Woensdagavond hebben we puppytraining maar omdat we beide niet zo lekker zijn besluiten we een keer over te slaan. We ploffen lekker op de bank en daar verblijven we lekker tot we eindelijk weer naar bed mogen. Ja, als je gewend was om tegen 21:30 uur naar bed te gaan en dit verandert naar 23:00 uur dan merk je dat op een gegeven moment behoorlijk. We moeten dus hard aan het werk om Lars te leren vroeger te gaan slapen.

Maart staat ook altijd in het teken van de belastingaangifte. Naast die van onszelf doe ik ook de aangifte van mijn ouders. Donderdagavond kwamen ze dan ook om deze even in te vullen. Paula had lekker een hartige kip-curry kersentaart gemaakt en die konden we in alle rust genieten want al voor het eten was de aangifte verzonden.

Paula heeft altijd een beetje moeite om gehaktballen te maken. Ze lukken niet altijd en Irma heeft haar dan ook beloofd een keer te komen helpen om lekkere gehaktballen maken. Vrijdag was het zover. De ballen waren heerlijk en nu kan Paula het voortaan zelf.

Het weekend moest Paula werken. Daarom moest ik alleen naar de hondentraining. Er waren in het totaal vier hondjes waarvan Lars de luidrustigste! De training verliep nogal onrustig omdat Lars veel aan het piepen was. Hij is zo opgefokt dat hij maar met moeite zich kan focussen.

Zondag stond de wekker weer op half zes! Paula moest weer gewoon werken. Ik had niet veel te doen en heb dan ook niet veel gedaan.