Update 26 mei 2009

Een dagje later dan je van me gewend bent;

 Vorige week was eigenlijk een hele rustige week. Buiten de maandag natuurlijk maar toen hebben jullie al kunnen lezen dat mijn zus haar rijbewijs heeft behaald.  

Woensdagmiddag werd dan eindelijk onze ramen vervangen. De glaszetters die eerst vertelden dat ze een steiger nodig hadden konden het nu opeens af met een ladder en na no-time zaten de ruiten erin.

 ’s Avonds bleven mijn schoonouders eten. Paula had een nieuw gerecht ontdekt en haar moeder maakte het. Het smaakte niet verkeerd maar toch vond niemand het een bijzonder gerecht.

Donderdag hadden we natuurlijk een extra dagje vrij. Lekker uitslapen en met Lloyd een extra lange wandeling gemaakt. Om 19:00 uur moeten we in Doetinchem zijn want Cor, een vriend van ons is jarig. De hele dag leek het erop dat het zou gaan regenen maar tegen de avond was de lucht strak blauw en gelukkig maar want de verjaardag werd in de tuin gevierd. Cor werd 50 dus een bijzondere verjaardag! Het was heel gezellig en we hebben tot laat buiten gezeten. De volgende dag was helaas gewoon een werkdag waardoor we om half twaalf toch maar besloten richting huis te gaan.

Het weekend was ook betrekkelijk rustig; zaterdagmorgen moesten natuurlijk de nodige boodschappen worden gedaan. Verder wilde ik even naar de stad om wat kleding te kopen. Het was natuurlijk overal erg druk want heel Nederland heeft zijn/haar vakantiegeld gebeurd.

Een fatsoenlijk shirt kon ik niet vinden dus, na wat ergernis van een veel te drukke stad, besloten we snel weer richting huis te gaan.

In de namiddag kregen we een sms-je van Francis en Sabine met de vraag of we zin een een bbq hadden. Dat hadden we natuurlijk wel. Tegen half zes waren we er en het was nog lekker weer om in de tuin te zitten. Net toen we het eten op hadden begon het te regenen en zijn we lekker naar binnen gegaan. Natuurlijk moest er een partijtje “ge-wii-ed” worden en je kon al snel zien dat er een aantal geoefende gebruikers tussen zaten! Ik won helaas geen enkel spel!

Zondag hadden we plannen om er eens opuit te gaan. Toch besloten we, na het joggen, lekker thuis te blijven. Het is prachtig weer en Paula gaat lekker aan de slag in de tuin. ’s Middags rijden we ook nog even naar Arnhem. We willen even langs de Media Markt. Op hun website staat dat ze geopend zijn en ik wil voor Paula haar verjaardag ook een wii kopen. Als we in Arnhem aankomen blijkt de winkel gesloten. Bij thuiskomst snel even de site bekijken en hier lijkt het er toch echt op dat ze open zouden zijn. Helaas vandaag geen WII. Tegen de namiddag besluiten we om lekker in de tuin te gaan eten. Lekker flesje rose geopend; heerlijk genieten. Tegen acht uur komen mijn ouders op visite. Helaas houden zij niet zo van buiten zitten en gaan we naar binnen. Tegen half elf vertrekken ze weer en zit ook gelijk het weekend er al weer op.

Maandagavond na het werk gaan we toch nog even langs de Media markt. De WII wordt gescored en een uurtje later staan we behoorlijk fanantiek een virtueel balletje te slaan.