Update 23 november 2010

Vorige week maandag moest ik rond vier de deur uit richting Nijmegen. Mijn werkgever had een verplichte bijeenkomst georganiseerd. Om de drukte voor te blijven moest ik al om vier uur de deur uit om uiteindelijk om 18:00 uur de bijeenkomst te kunnen bijwonen. Eerst een broodje eten en toen begon het. Een toespraakje van de commercieel directeur en aansluitend een lezing van een trendwatcher. Er werd uit de doeken gedaan dat we in een transitie zijn aangekomen. Het internet en de bijbehorende mogelijkheden, de snelheid waarmee de ontwikkelingen gaan enz. enz.  De lezing was lekker vlot en ik vond het zeker interessant.
Dinsdag was een spannende dag. ’s Morgensvroeg had ik spannende vergadering en hierna zou ik een coachgesprek krijgen. Gelukkig ging alles goed. Het coachgesprek werd goed beoordeeld en volgen er normaal gesproken naast de “tops!” ook “Tips”, dit keer niet. Enkel “Tops!”; ook wel een keer leuk om te horen. ’s Avonds waren we beide erg moe en besloten lekker vroeg naar bed te gaan.
Woensdag werd onze Noorse les helaas afgezegd. We hadden ons voorbereid maar i.v.m. een dubbele afspraak werd de les een weekje verschoven. Hierdoor hadden we een extra “vrije” avond. Ook woensdag zijn we dan lekker bijtijds naar bed gegaan, we moesten namelijk de volgende dag weer om 05:30 uur op. Ik moest donderdag tot 20:00 uur werken en het was dus een lange dag. De avonduurtjes duurde behoorlijk lang, op mijn werk, het was namelijk rustig waardoor de tijd lijkt stil te staan.
Vrijdag had Paula lekker vrij. Met haar ouders ging ze al vroeg richting Utrecht naar de Margriet Winterfair. Een soort van huishoudbeurs. Het was behoorlijk druk en natuurlijk afgeladen met zakken, gevuld met folders en “hebbendingetjes”, kwam ze thuis. Omdat ik maar tot 16:00 uur hoefde te werken, kwamen we zo’n beetje tegelijker tijd thuis. Paula was overigens erg blij dat ze met de auto naar Utrecht waren gegaan want ’s middag kreeg de NS te maken met een brand in de controleruimte waardoor het treinverkeer in Nederland helemaal plat lag! Op het journaal was dan ook te zien dat  menig bezoeker van de Winterfair was gestrand op het Centraal Station in Utrecht!  Vrijdag kregen we ook nog het trieste bericht dat Sepp, de hond van Jan en Roos ingeslapen was. Het was een super leuke hond, die de laatste jaren dat hij bij Jan en Roos was, zichtbaar genoot van zijn nieuwe leventje.
Zaterdagmorgen stond de wekker weer vroeg. Ik moest ook de zaterdag werken dus ik reed zo tegen 9 uur richting Nijmegen. Het was niet al te druk en in de middag zou ik afspraken doen. De klanten waren niet allemaal optijd waardoor mijn agenda behoorlijk de mist in liep. Officiel werken we tot 16:00 uur en ik moest mijn best doen om optijd af te sluiten. In de haast om naar huis te komen vergat ik ook nog mijn jas maar had geen tijd om terug te gaan. We moeten namelijk naar Jan en Roos om de verjaardag van Jan te vieren. We zouden daar tussen 17:30 en 18:00 uur zijn dus het is behoorlijk haasten. De verjaardag is erg gezellig en zo tegen 23:30 uur rijden we vanuit Dordrecht weer naar huis.
Zondagmorgen worden we tegen 8 uur wakker. We willen ons nog een keertje omdraaien maar door wat geluid bij de buren lukt dit helaas niet. We besluiten het bed uit te gaan en een ontbijtje te gaan maken en een kopje koffie te gaan drinken. Als we ons, na het ontbijt, gaan aankleden, besluiten we om even langs mijn ouders in Velp te rijden. Ze vonden het gezellig dat we even langskwamen. ’s Middags gaan we nog even naar Huissen. Het zou koopzondag zijn maar helaas is dit niet zo. We moeten namelijk nog wat cadeautjes halen maar dat zal dan op een ander tijdstip moeten gebeuren. Onverrichte zaken gaan we maar weer naar huis en ploffen op de bank. Eigenlijk doen we de rest van de zondag niet veel meer. Een vrije dag in het weekend is toch wel aan de krappe kant!
Zowel Paula als ik moesten gisteren gewoon weer werken. Om half zeven reed Paula weg en had ik nog even tijd om de strijkwas weg te werken. Rond kwart voor negen reed ik naar mijn werk. Ik moet nog even langs het hoofdkantoor om mijn winterjas op te halen. Het begint toch al behoorlijk fris te worden en een winterjas is dan geen overbodige luxe! Tegen 17:00 uur ben ik weer thuis en ook Paula is er dan al. Ze is druk met het voorbereiden van het avondeten. We gaan bij Francis en Sabine eten en Paula zou het eten maken. Francis en Sabine moeten namelijk naar de “tienminuten gesprekken” op de school van de kinderen en hebben gevraagd of wij even op de kids willen passen. Het eten is goed gelukt en valt in de smaak. Het is een gezellige avond maar het blijft gewoon een doordeweekse dag en we kunnen het niet te laat maken. Tegen 22:20 uur rijden we dan ook naar huis. De week is begonnen met een leuke start! We krijgen een drukke week maar het begin is goed. Iedereen een fijne week gewenst!!
Groetjes Paula en John