Update 23 november 2008

Zoals gezegd is Paula maandag met haar ouders naar de Margriet Winterfair geweest. Het was een gezellige dag met haar ouders. Tegen de namiddag kwam ze thuis met tassen vol met folders en proefzakjes van het een en ander.

Maandagavond zijn we op ziekenbezoek bij mijn moeder geweest. Ze had al een beetje geoefend met lopen en dat ging eigenlijk best goed. Tijdens het bezoek kwamen ook nog een paar kennissen van mijn ouders langs. 

Dinsdagochtend stond de wekker weer lekker vroeg. Ik had een vergadering en de dinsdag is bijna “traditioneel” een van de drukste dagen om naar mijn werk te komen. Ik was gelukkig ruim op tijd, temeer omdat ook de directeur de vergadering bijwoonde ;-).

Paula is dinsdag bij haar vriendin Nynke op bezoek geweest. Zij ligt in het ziekenhuis. De huishoudpot slinkt lekker door al het parkeergeld dat we deze dagen kwijt zijn bij het ziekenhuis in Arnhem Undecided!

Voor vrijdag was er winters weer op gegeven. Het was daarom behoorlijk druk op de weg. Paula had met mijn zus afgesproken haar te helpen met de keuken. Ze zag er dan ook behoorlijk tegenop om richting Utrecht te rijden. Toch is ze gegaan maar i.p.v. te blijven tot na het avondeten is ze toch maar aan het eind van de middag richting huis gereden. Gelukkig viel het allemaal nogal mee. 

Vrijdag op zaterdag is er hier dan toch wat sneeuw gevallen. Dit heeft, volgens het journaal van zondag, toch aan 9 mensen het leven gekost! Zaterdag morgen kunnen we lekker uitslapen en doen het lekker rustig aan. We hoeven eigenlijk alleen even de weekboodschappen te halen en we willen nog even langs bij mijn moeder. Ze mocht vrijdag weer naar huis en we zijn benieuwd hoe het met haar gaat.

Toen we Lloyd in de auto lieten merkte ik dat de vloer van de auto behoorlijk nat was. Ik heb altijd een jerrycan in de auto en deze was bijna leeg. Dat betekende dat er zo’n 10 liter water door de auto was gelopen. Toch moesten we weg dus we lieten het maar even zoals het was. 

Het was behoorlijk druk in de winkels en iedereen scheen behoorlijke haast te hebben. We lieten ons niet gek maken en deden zo relaxed mogelijk onze boodschappen. Na de boodschappen reden we meteen door naar mijn ouders. Mijn moeder zat in de woonkamer. Ze had een rollator geleend en het lukte haar al aardig om hiermee doo rhet huis te bewegen. Helaas werkt het weer niet echt mee en heeft ze geen zin om buiten te gaan lopen. We stonden versteld hoe snel ze al weer “loopt” en waarschijnlijk zal ze met een week of wat helemaal weer zelfstandig kunnen lopen.

Zondagmorgen wilde Paula het huis eens onderhanden nemen. Het schoonmaken moeten we nu zelf doen dus Paula ging aan de slag terwijl ik met Lloyd ging wandelen. Toen ik terugkwam was ze nog druk bezig en ben ik begonnenm met het leeg halen van de auto. Deze moet echt worden gedroogd. Omdat het buiten zo vochtig is helpt het weinig om alleen de ramen open te zetten. We hebben een aantal electrische kacheltjes, die normaal gesproken meegaan op vakantie, en die heb ik achter in de auto gezet in de hoop dat de boel zo zou drogen. 

Tegen een uurtje of vier zijn we met Lloyd naar het park in Arnhem gegaan. Het sneeuwde volop en het was heerlijk om er lekker uit te zijn.  Bij terugkomst heb ik nog even gekeken of de auto al droog was en gelukkig ging het de goede kant op.