Update 22 november 2009

Vorige week is het er even niet van gekomen om ons weblog bij te werken. Het weekend bestond voor ons beide uit werken. Ik moest de zaterdag tot 16:00 uur en Paula begon om 15:15 uur. Echt heel gezellig! Zondagmorgen moesten we toch weer vroeg het bed uit. Paula moest namelijk om 8 uur beginnen en ik ben ook meteen opgestaan omdat ik nog aan de studie moest. Ik hoef gelukkig alleen nog mijn beleggingsopleiding te halen en dan ben ik ervan af.
Maandag waren we gezellig samen vrij. Jan is jarig en we hebben tussen 12:00 en 13:00 uur afgesproken in Dordrecht. Omdat we niet echt opgang konden komen en ook nog Lloyd uit moesten laten waren we pas om 12:45 uur bij Jan en Roos. De lunch stond al klaar en we konden zo aanschuiven! Lekker hoor.
Na de lunch gingen we lekker met de honden wandelen in H.I. Ambacht. Dit ligt op een kwartiertje rijden. Er stond een behoorlijke wind en de grond was aardig nat.
P1030160
De honden scheen het geen probleem te vinden en ze waagden zelfs een sprong in het water. Het enige dat hun tegenhoud om in het water te springen is volgens mij een laag ijs! Maar ondanks dat het half november is zit dat er nog helemaal niet in bij temperaturen van ca. 15 graden!
P1030157
Na de zwempartij besloten we weer verder te wandelen. En wandelen kan je hier. Het is een behoorlijke gebied waar helaas de begroeiing laat te wensen over waardoor je de A16 behoorlijk hoort en de wind je om de oren giert.

P1030180

P1030179

Al met al hebben we zeker een uurtje gewandeld waarna we weer richting huis gingen. ’s Avonds vierde Jan zijn verjaardag en er kwam de nodige visite. Om iedereen een plekje te geven moesten alle tuinstoelen naar binnen. Ik hielp Roos hier even mee maar toen ik op het trapje lette zodat ik niet zou vallen, had ik de dakrand van het schuurtje totaal niet gezien en liep ik er vol tegenaan. Even duizelde het me maar gelukkig had ik slechts een wondje aan mijn hoofd.
Het was een gezellige verjaardag. Toch moeste we weer een beetje bijtijds naar huis want de volgende dag moesten we beide werken en de terugweg duurt ook al gauw een uur. Tegen  half elf waren we thuis en besloten we meteen naar bed te gaan.
Dinsdagmorgen ging de wekker weer om kwart voor vijf! Het kostte ons aardig wat moeite om het bed uit te komen maar het lukte toch weer om optijd de deur uit te komen. ’s Avonds was ik aan de late kant thuis. Ik miste namelijk net de bus waardoor het een stuk later werd. Normaal kan ik die bus net redden maar aangezien we tegenwoordig eerst nog klanten moeten bellen werd het later. Paula zat met smart met het eten te wachten want zij had nog een afspraak ’s avonds.
Woensdagavond hadden we Noorse les. Het ging redelijk goed maar de grammatica blijft toch best moeilijk. We zouden ons eigenlijk concentreren op sollicitatiebrieven maar vonden het toch verstandiger om eerst de grammatica te herhalen.
Donderdag, inclusief de avond, moest ik werken. Er was behoorlijk wat commotie over de nieuwe declaratiemethode. Voorheen mochten we altijd gaan eten en werd de rekening door het restaurant opgestuurd. Dit kan nu niet meer waardoor iedereen nu persoonlijk zijn avondeten moet declareren. Dit houdt in dat iedereen zelf moet afrekenen, een declaratieformulier moet invullen. Hier zal onze HRM afdeling blij mee zijn!  Het eten smaakte er overigens niet minder om. Wink
Vrijdag was voor mij dan eindelijk de finish in zicht! Bijna weekend. Helaas voor Paula moet zij het hele weekend werken en stond de wekker op zaterdag gewoon op kwart voor vijf! Ik sta samen met haar op en laat, nadat Paula is vertrokken, Lloyd uit om daarna de boodschappen te halen. Ook moet ik nog met de auto van Paula naar de Kwik-fit. Vermoedelijk is haar band lek. Eerst pomp ik haar band op en rijdt naar de supermarkt. De boodschappen heb ik zo binnen. Ik besluit om niet meteen naar de Kwik-fit te rijden omdat ik denk dat het wel mee zal vallen met de lekke band. Nadat ik Paula heb gesproken blijkt dit niet zo te zijn. Hij schijnt weldegelijk lek te zijn. Een ritje naar de Kwik-fit kan ik dus meer uitgesteld worden. Als ik zit te wachten op de reparatie van de band komt ook nog mijn oom binnenlopen. Hij moet even terugkomen om zijn wielen aan te laten draaien. We wisselen snel een paar woorden maar dan is ook de auto van Paula klaar en vertrek ik weer richting huis.
Vanmorgen heeft Paula me lekker laten liggen. Zij moest weer om kwart voor zes op maar ik werd pas om kwart voor tien wakker! Heerlijk. Alleen jammer dat ik, nadat ik met Lloyd was wezen wandelen alweer moe was. Ik moet ook nog leren en het kost me behoorlijk wat moeite om aan het werk te gaan.

IMAG0055

 

Met veel tegenzin offer ik dan toch maar mijn vrije tijd weer op voor de studie voor mijn werk. Zo tegen 15:10 uur komt Paula thuis. Gezellig! We drinken eerst lekker een kopje koffie waarna we met Lloyd gaan wandelen. Na de wandeling kruip ik nog even achter de studieboeken maar na een uurtje heb ik het wel gezien en ga ik aan het eten beginnen. De rest van de avond doen we het lekker rustig aan en ploffen neer op de bank. De nieuwe week staat al weer voor de deur.