Update 21 september 2009

Wie maakt ons los!!!!!?????!!!
P1020974
Zoals jullie weten staat ons huis nog te koop. Het wil niet echt vlotten. Er melden zich geen kijkers terwijl er, volgens de funda statistieken, ongeveer 600 kijkers per week de advertentie op www.funda.nl bekijken. Wellicht weet er van jullie nog iemand een koper die een leuke woning zoekt.
Het was een lange week. Ik moest tot zaterdag werken en dat viel me toch wat tegen. Donderdag ging het al helemaal mis. Ik had al vroeg een vergadering en moest daarom behoorlijk haasten om optijd de bus te halen. Toen ik op mijn werk kwam vroeg de receptioniste of ik “die” sms niet had ontvangen. Welke sms? Nou, die waarin staat dat de vergadering niet door gaat!!! Dat is balen. Nu zit ik ruim 2 uur voordat ik eigenlijk moet beginnen al op mijn werk. Naar huis gaan is geen optie dus met een bak koffie ga ik alvast aan de slag. Vandaag moet ik tot 20:00 uur; het wordt een lange dag.
Vrijdagmorgen kan ik iets langer blijven liggen. Het openbaar vervoer is geen optie dus ik ga met de auto en hierdoor hoef ik pas om 09:00 uur richting mijn werk. Ik moet werken op een kantoor dat, wegens omstandigheden, een dag gesloten is geweest. We verwachten dus ook behoorlijk wat klachten en boze klanten. Gelukkig valt het allemaal nogal mee en omdat ik, jaren geleden, dit kantoor als vast kantoor had en de klanten redelijk goed ken, kon ik de klachten redelijk goed ombuigen en gingen de klanten toch weer tevreden de deur uit. Om 16:00 uur ging het kantoor dicht en konden we naar huis. Heerlijk, na zo’n lange dag als gisteren.
Ook zaterdag moest ik werken. De bezetting laat te wensen over en we moeten het dus doen met z’n viertjes. Een van de agenda’s is afgeblokt waardoor we wat meer “ruimte” hebben. Door het prachtige weer blijft het relatief rustig en kunnen we om 16:00 uur weer richting huis.
Paula is al thuis als ik aankom. Ze is naar het feestje van Lucas geweest. Hij is donderdag 4 jaar geworden! Ik ga me eerst even douchen waarna we de kant van Sabine en Francis opgaan. We gaan er vanavond eten; gezellig! Het worden frietjes met een snack. Lekker gemakkelijk en relaxed. Het is nog prachtig weer dus we kunnen lekker genieten in de tuin. Rond 23:00 uur gaan we richting huis.
Zondag staat de wekker op half negen. We zijn al om acht uur wakker en beginnen lekker met een ontbijtje. We gaan vandaag een kast verhuizen naar mijn zus in Utrecht. Om 10:00 uur rijden we naar de uiterwaarde om Lloyd even uit te laten. Op de terugweg rijden we langs de Shell om een aanhangwagen te huren. We hebben afgesproken om 12:00 uur bij de oude flat van mijn ouders in Arnhem. Daar hebben ze nog een schuur waar het nodige staat. Dit moet vandaag allemaal weg. Een deel naar mijn zus, een deel naar Velp, naar mijn ouders en een deel schijnen wij mee te moeten nemen. Dit is niet afgesproken; nu zitten wij weer met die rotzooi!
Bij mijn ouders in Velp laden we een groot gedeelte uit en drinken nog een glaasje. Dan moeten we echt richting Utrecht. De aanhangwagen moet namelijk ook weer optijd terug zijn en we hebben geen idee wat er allemaal moet gebeuren. Onderweg laten we Lloyd nog even uit bij een pompstation langs de A12.
P1020957 P1020959
Rond 14:00 uur kwamen we aan bij mijn zus in Utrecht. Er is geen fatsoenlijke parkeerplaats waardoor we toch best een stukje met de kast en overige spullen moesten lopen.
Al snel hadden we de spullen in de hal van het appartementencomplex staan. Nu moest alles nog naar boven maar ook dat ging redelijk snel. Nu eerst even iets te drinken en lekker bijkletsen. Omdat er toch iets moet gaan gebeuren besluiten we eerst maar even de kast, die nog in haar kamer staat, af te breken zodat de meegebrachte kast opgezet kan worden. Dit gaat sneller dan verwacht en na het opruimen van de oude kast zijn we eigenlijk zo goed als klaar. Nog even de tv vervangen voor de meegebrachte oude tv van mijn ouders en dan zijn we weer klaar.
Mijn zus begint alvast met het eten. De aanhangwagen moet al voor 21:00 uur terug zijn waardoor we het niet laat kunnen maken. Er liggen namelijk ook nog behoorlijk wat spullen in de aanhangwagen die we eerst nog thuis moeten afleveren.
P1020968
We zijn precies optijd om de aanhangwagen in te leveren. Het was een drukke dag en het weekend zit er al weer bijna op. Gelukkig hebben we vandaag nog een dagje vrij en het beloofd heerlijk weer te worden. We zullen het verdiend hebben Wink.
Iedereen een hele fijne week gewenst!
Groetjes Paula en John
Foto’s september: klik hier!