Update 21 juni 2010

Nou; de zomer is begonnen!! Het weer leek er het weekend nog helemaal niet op maar wellicht wordt het nu beter.
Vorige week woensdag hebben we voor de tweede keer gejogged. Het ging eigenlijk best goed. Ik moest woensdag tot 20:00 uur werken maar meteen na het werk heb ik me even omgekleed en zijn we naar de uiterwaarde gereden. Daar hebben we, volgens schema, zo’n 22 minuten gelopen. Voor we het wisten was de oefening eigenlijk al weer voorbij en hadden we beide een voldaan gevoel.
Donderdagmorgen had ik een verkoopoverleg. Deze had ik, samen met nog twee collega’s, voorbereid. In plaats van het doornemen van de verkoopcijfers leek het me beter een keer meer met elkaar in gesprek te komen. Daarom hebben we een gezellig ontbijt georganiseerd. De collega’s, die een voor een binnen kwamen, keken allemaal een beetje raar toen ze in de vergaderruimte een gedekte tafel zagen staan. We hadden geen agenda, buiten het ongedwongen samenzijn. Iedereen kon weer eens lekker bijkletsen en de nieuwe collega’s hadden zo ook de kans om iedereen eens beter te leren kennen. Het ontbijt was geslaagd en droeg bij tot een beter “teamgevoel”; dat was de bedoeling.
Vrijdag moest Paula een late dienst draaien. Ik moest gewoon overdag werken waardoor het er op leek dat we niet samen konden joggen. Dan maar de wekker op 6:15 uur en om 6:30 uur richting de uiterwaarde. Rond 7:15 uur kwamen we weer voldaan thuis. Dit keer viel toch iets zwaarder maar we hebben het toch maar weer mooi gedaan!
Zaterdagmorgen moest ik weer optijd op. Ik heb een zaterdag met mijn collega geruild en moet dus werken. Het valt me zwaar want het was al een behoorlijk drukke week. Omdat het Nederlands efltal moet spelen was ik benieuwd of er uberhaupt veel klanten zouden komen. Nou, die kwamen er! Het was behoorlijk druk tot ongeveer 13:15 uur en toen liep de bankhal leeg. Ik had verschillende afspraken en die kwamen allemaal opdagen. Voetbalkijken schoot er dus bij in maar de laatste 5 minuten kon ik nog net meekrijgen. Paula ging de wedstrijd gezellig bij Fancis en Sabine kijken.
Zondag, mijn enige vrije dag, zijn we naar de twee vaders geweest. Om kwart voor elf reden we richting Jan, de vader van Paula. Voor vaderdag hadden we een museumjaarkaart gekochte en het volgens ons viel het cadeautje in goede aarde. Het was gezellig maar tegen kwart voor een moesten we echt weer verder. Eerst even langs huis om te lunchen en toen door naar mijn vader. Monique, mijn zus was al aanwezig en had een drukke reis vanaf Utrecht gehad. Half Nederland schijnt te worden verbouwd en de wegen liggen dan ook her en der open. Voor mijn vader hadden we een foto op linnen van Lloyd laten afdrukken. Ook dit cadeau viel in goede aarde. Even een paar oogjes indraaien en we konden de foto meteen ophangen. Rond half vijf wilde mijn zus vertrekken. Ze moest nog op ziekenbezoek en wilde dus niet te laat komen. Wij zijn toen ook meteen vertrokken. Nog snel even de auto van mijn zus controleren en toen naar huis. Heerlijk op de bank. Het weekend zit er weer op!
Vandaag moest Paula vroeg beginnen. Samen staan we rond half zes op. Rond half zeven vertrekt ze en kan ik nog een kopje thee drinken. Rond 8 uur moet ik ook nog even een afspraak maken voor onze caravan. We willen deze namelijk laten keuren om zo in Duitsland 100 km per uur te mogen rijden. Dit kan gebeuren in Apeldoorn en moet op afspraak. De afspraak is snel gemaakt en volgende week kan ik al langskomen. Het duurt dan ca. 10 dagen voordat de sticker thuis wordt gestuurd.
Na mijn werk gaan we samen nog even joggen. Het gaat eigenlijk best lekker. We zijn zo rond half zes weer thuis en na het eten douchen we even want vanavond krijgen we nog visite. Sylvia, onze oude buurvrouw komt even een bakkie doen.
Iedereen een hele fijne week! Werkse en voor die gene die op vakantie zijn/gaan: een hele fijne vakantie en een veilige reis!