Update 21 december 2008

 
Het was een feestelijk weekend! Zaterdag hadden we veel te doen. We moesten nog een aantal boodschappen halen voor mijn feestje dus eerst maar snel met Lloyd wandelen en daarna snel naar de stad. In de stad waren we zo klaar maar toen moesten we ook nog naar de supermarkt. De kerstdrukte was al goed op gang. De winkels zijn vol gestouwd met luxe gerechten en lekkernijen. Iedereen is aan het rennen om zijn, haar boodschapjes bij elkaar te krijgen voor, wat lijkt, de twee meest belangrijke dagen van het jaar. Maar natuurlijk bestaan die twee dagen niet alleen uit eten en drinken! Op het ogenblik zijn er legio mensen bezig om aandacht te krijgen voor die mensen die het heel hard nodig hebben. Daarom hieronder een banner met een link naar een site met een hele goede actie. Neem er eens een kijkje! 
 
 
 
Toen we alle boodschappen hadden gedaan gingen we naar huis. We moesten nog de gevulde eieren en de pitte broodjes maken. Gelukkig had Paula een aantal kant en klare salades gekocht dus daar hoefden we ons geen zorgen over te maken. Tegen twee uur zouden Jan en Roos komen maar  we kregen een telefoontje dat het wat later zou worden. Jan en Roos hadden een hondje gevonden en dat gecombineerd met een paard dat de staldeur had vernield zorgde ervoor dat hun planning behoorlijk misliep. Nu konden wij wel nog even rustig Lloyd uitlaten maar toen we thuis kwamen kwamen ook wij qua planning behoorlijk in de problemen. Ik stond nog onder de douche toen de bel ging en Jan en Roos voor de deur stonden. Toen ging alles opeens behoorlijk snel want voordat we het wisten stonden ook mijn ouders en mijn zus voor de deur. 
 
Mijn moeder, die een aantal weken haar heup brak, zag behoorlijk op tegen mijn feestje. Aangezien we nogal wat trappen in huis hebben was ze bang dat het haar niet zou lukken om het huis in te komen. Gelukkig liep alles heel voorspoedig en kwam ze zonder problemen de eerste woonkamer binnen. 
 
 
     
 
Al snel was het gezellig druk en iedereen stond overal in huis met elkaar te kletsen. Tegen 17:00 uur mocht ik het buffet openen.
 
   

 
En dat vond ik geen probleem!
 
  
 
Het eten smaakte prima! Na het eten mocht ik me even niet meer vertonen in de keuken. Ik werd naar de bovenste woonkamer gedirigeerd en moest daar even blijven. Opeens gingen de lampen uit en kwam Francis met een door kaarsjes verlichte taart de kamer in! Een enorme slagroomtaart met een foto van mij erop! Super leuk! Nogmaals bedankt Francis en Sabine! Toen snapte ik ook ineens waarom ik geen taart mocht kopen terwijl ik toch vond dat we iets bij de koffie moesten hebben. Een hele leuke verrassing!!
 
 
Tegen 1 uur ging de laatste richting huis. Wij vonden het een reuze gezellige avond. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en leuke cadeaus!
 
Vandaag begon de dag een beetje “wazig”.  Nadat gisteren de laatste visite was vertrokken hebben we eerst nog een kopje koffie gedronken en de avond  nogmaals de revue laten passeren.  Het was dan ook al half drie voordat we gingen slapen. Gelukkig hebben we voor vandaag niks gepland en kunnen het rustig aan doen. Na een ontbijtje beginnen we met het opruimen van de laatste sporen van gisterenavond. 
 
Om het hoofd weer een beetje fris te krijgen gaan we ook nog even met Lloyd naar het park. Verder doen we, buiten het terugbrengen van de statafels naar Francis en Sabine, lekker helemaal niets meer. Ja, merk toch wel dat ik een dagje ouder wordt Wink.