Update 19 december 2008

 
Vandaag ben ik lekker een dagje vrij! Het is mijn 40ste verjaardag dus toen ik uit mijn bed kwam had Paula het hele huis versiert met ballonnen en slingers! Gelijk kreeg ik het ene na het andere telefoontje met felicitaties en koortjes die voor mij “lang zal hij leven” zongen. Ik had dus meteen het gevoel dat ik jarig was. 
 
Nadat de boodschappen waren bezorgd zijn we met Lloyd gaan wandelen waarna we meteen door zijn gereden naar Duitsland. Vandaag gaan we een gezellig dagje shoppen in Oberhausen bij het Center’O. 
 
Het winkelcentrum ziet er prachtig uit met al die kerstversiering en buiten het winkelcentrum zijn er ca.  150 kerstkraampjes te bezichtigen.                 
 
Gelukkig is het niet zo druk als vorig jaar waardoor we redelijk relaxed kunnen kijken. ’s Middags eten we gezellig nog een broodje maar tegen een uurtje of 3 hebben we het echt wel gezien.
 
Lloyd heeft in de auto gelegen dus als we terugkomen rijden we eerst naar de uiterwaarde  om even een stukje met hem te wandelen. We hebben vandaag gelukkig prachtig weer gehad maar nu begint het toch best koud te worden.
 
Het geplande etentje schuiven we dit jaar eventjes op. We hebben beiden geen zin om Lloyd weer zo lang in de auto te laten en daarom gaan we vanavond lekker met z’n tweetjes op de bank! 
 
Allemaal bedankt voor de leuke felicitaties per telefoon, sms, hyves en mail!!