Update 19 augustus 2009

Beter laat dan nooit!
Het schrijven van het weblog is er deze week een beetje bij ingeschoten.
Vorige week was het een rustige week. Het weekend was wel heel erg druk.
Zaterdagmorgen hebben we het eerst lekker rustig aan gedaan. Het was prachtige weer en daarom besloten we na het ontbijt lekker met Lloyd te gaan wandelen. Lloyd vond het heerlijk en gelukkig heeft hij geen aanvallen meer gehad. Hij is weer helemaal de oude.
Tegen half twee rijden we richting de Praxis. We krijgen dinsdag kijkers voor onze woning en we moeten nog even wat lijn kopen om her en der wat vast te maken. Na deze boodschap rijden we meteen door naar Bemmel. We gaan naar de verjaardag van onze vriend Bas. De “kleine” jonge is inmiddels al weer 40 geworden! Het is nog steeds erg mooi weer en we zitten natuurlijk buiten.  Wij zijn de eerste die binnen zijn maar al snel zit de hele tuin vol met visite.
Omdat we ook nog een bbq bij Francis en Sabine hebben gaan we niet te laat bij Bas weg. We moeten Lloyd nog even ophalen en uitlaten en kunnen dan zo door naar de bbq. Francis en Sabine zijn net terug van vakantie. Ze zijn de eerste keer met hun nieuwe caravan gegaan en we zijn benieuwd hoe het is bevallen.
Zoals verwacht hebben ze het heerlijk naar hun zin gehad. En de kinderen; die zouden zo weer willen. De bbq is heerlijk maar natuurlijk weer veel te uitgebreid. Tegen een uurtje of half twaalf rijden we richting huis.
Zondag hebben we geen afspraken. We hebben de dag vrij gehouden om het huis eens flink onder handen te nemen. We willen natuurlijk dat het huis er op zijn best uitziet als de kijkers dinsdag komen. Het valt ons behoorlijk tegen! Het is heerlijk weer en dan is schoonmaken niet de leukste invulling van je vrije zondag! Pas rond vier uur besluiten we te stoppen. We gaan lekker met Lloyd een flink stuk wandelen en trakteren onszelf op een lekker ijsje.
Maandag moet ik gewoon werken. Er wordt een flinke drukte verwacht want op de universiteit worden weer veel nieuw studenten verwacht. Deze komen dan bij de bank voor nieuwe rekeningen. Leuk, leven in de brouwerij!  Jammer is alleen dat de bezetting maar krap aan voldoende is. De pauze schiet er een beetje bij in maar ach….
Paula is nog thuis en gaat ook maandag nog even aan de slag in huis. Even de laatste puntjes op de i.
Dinsdag is het dan zover. We zijn benieuwd. Hebben we een koper!?!
Nou, het is nog niet duidelijk. De makelaar meldde telefonisch dat de bezichtiging goed verliep. De kijkers waren enthousiast over de sfeer van de woning, de afsluitbare carport en ruime berging. Ze gingen wel meerdere woningen bekijken en nemen volgende week contact met onze makelaar op. Verder meldde de makelaar nog dat de bezoekers ruime tijd in onze woning zijn geweest en lekker in de woonkamer hebben gezeten om het huis eens goed te ervaren. Dit was volgens hem erg positief.
Nu kunnen we alleen maar afwachten! We houden jullie op de hoogte!