Update 15 november 2010

Donderdagmorgen ben ik weer gaan werken. Ik voel me nog niet helemaal 100% maar laat ik het maar proberen. Het valt me aan het einde van de dag toch tegen. Ik moet al vroeg de deur uit omdat we eerste een overleg hebben. Daarnaast moet ik ook nog tot 20:00 uur werken! Met wat zweetdruppels op mijn hoofd haal ik het einde van de dag! Waarschijnlijk was het beter geweest om één dagje later te beginnen. Paula is lekker vrij vandaag en doet het lekker rustig aan. In de namiddag gaat ze gezellig bij Francis, Sabine en the kids eten. Als ik rond 20:15 uur richting huis rij overweeg ik nog even of ik ook bij Francis en Sabine langs zal gaan. Als ik eenmaal thuis ben kan ik dan toch niet meer de energie opbrengen om weer de deur uit te gaan en plof gewoon lekker op de bank.
Vrijdag moet ik ook werken. Wederom is Paula vrij. Het lijkt een beetje regel te zijn dat wanneer ik moet werken Paula vrij is en andersom! Toch wil ik niet met haar ruilen want ze moet vrijdagmiddag naar een begravenis. De buurvrouw, van haar ouders, is overleden en wordt begraven. De dienst begint om 13:00 uur en is prachtig georganiseerd met verschillende toespraken. ’s Avonds doen we niet meer dan op de bank zitten en naar The Voice of Holland te kijken.
Zaterdagmorgen staan we 05:30 uur op. Paula moet werken en ik moet nog even de stad in. Als Paula naar haar werk vertrekt doe ik nog een paar kleine dingetjes in het huishouden en kleed me aan. Ik wil bijtijds in de stad zijn. Sinterklaas komt aan dus het zal snel druk worden in de stad! Ik moet naar Piet Zoomers mijn broeken ophalen. Ik parkeer de auto in de parkeergarage en loop snel even de stad in. Snel de broeken ophalen en weer terug. Ik hoefde de parkeergarage niet eens af te rekenen zo snel was ik weer de stad uit!
Zaterdagmiddag komen de ouders van Paula. We gaan gezellig mosselen eten en natuurlijk bijkletsen over bedrijfsplannen van Jan.
Rond 16:00 uur zijn de ouders van Paula bij ons. Paula is dan net een half uurtje thuis maar dat maakt haar niet uit. Het is gezellig en Paula leert gelijk even mosselen koken. Het eten smaakt prima! Na “ik hou van Holland” gaan ze en besluiten we naar bed te gaan. Zondagmorgen moet Paula er gewoon weer vroeg uit.
Zondagmorgen sta ik gelijk op met Paula. Ik wil wat aan mijn site’s gaan werken en slapen lukt niet meer. Na een kop koffie wil ik beginnen maar kom tot de ontdekking dat mijn internetverbinding eruit ligt! Dat moet te maken hebben met het nieuwe modem dat we gekregen hebben! Toch zou dat pas maandag gebeuren. Na wat proberen kom ik telkens op “De KPN vangpagina” terecht. Het was al niet de afspraak dat ik een nieuw modem zou krijgen maar het was zeker niet de afspraak dat vandaag het internet eruit zou liggen! Dus ik bellen: “jammer maar helaas”!! Geen oplossing mogelijk. Gewoon afwachten tot morgen!!
Lekker hoor dit soort grote organisaties die gewoon lak aan hun klanten hebben en vooral niet doen wat ze moeten doen! Communiceren! Maar dan duidelijk.  Rond 13:00 uur ga ik naar Huissen. Ik wil een klein cadeautje voor Paula kopen maar de winkels zijn nog niet open. Ik wandel wat rond maar ook om 14:00 uur is er nog geen leven te ontdekken. Het is wel druk in de stad maar dat zal te maken hebben met de intocht van Sinterklaas. Ondanks dat er op internet stond dat er koopzondag is gaat het er niet op lijken en besluit ik naar huis te gaan. Rond 15:15 uur komt Paula thuis van haar werk. Beide zijn we moe en vallen even in slaap op de bank. We lijken wel een oud stel!
Gelukkig hebben we ’s avonds geen afspraken en maken het lekker gezellig in huis. Kaarsjes aan, toastje erbij en op de bank naar de laatste aflevering van 24 kijken! Het is een spannende laatste aflevering; jammer dat het er weer opzit.
Vanmorgen, maandagmorgen, wordt ik wakker van Paula die vraagt of ik koffie met haar drink. Het is “alweer” 6 uur. Ik kom mijn bed uit en gezellig drinken we samen een kop koffie. Als Paula vertrekt ga ik mijn bed nog even in. Tegen alle verwachtingen in val ik weer in slaap en wordt pas rond 9 uur wakker! Na wat fruit probeer ik even of het internet al weer werkt maar nee hoor; geen verbinding! Ik heb vandaag vrij maar moet wel vanmiddag naar een presentatie op mijn werk. Dat geeft altijd het gevoel dat je gewoon moet werken! Ik besluit de ochtend wat voorbereidingen te doen voor de Noorse les van woensdag. Het gaat me redelijk af en als ik dan nog maar een keer de verbinding test merk ik dat het internet weer is aangesloten! Yippie! kan ik eindelijk mijn weblog weer bijwerken.  Vanmiddag moet ik nog even naar de stad om wat boodschapjes te halen en de auto te tanken. Rond half vier zal Paula weer thuis zijn en moet ik me voorbereiden om naar het werk te gaan.  De werkweek kan weer beginnen! Iedereen een goede week gewenst!