Update 14 december 2009

Zo, deze week weer gewoon aan het werk!  Maandag was mijn eerste dag op het Keizer Karelplein en het viel niet echt mee. Altijd weer even op gang komen na een weekje griep. Toen ik merkte dat ik eigenlijk nog niet ingepland was, besloot ik gelijk maar weer een halve dag vrij te nemen.
Thuis aangekomen kon ik niet echt bepalen of mijn vader nu al geweest was om Lloyd uit te laten. Ik besloot hem te bellen en hij vertelde me dat hij onderweg was. Na tien minuutjes kwam hij aan en we besloten gezellig samen met Lloyd te gaan wandelen. Tegen een uurtje of drie, na een kopje koffie, ging mijn vader weer richting huis en werd daarbij afgelost door Paula. Zij kwam net terug vanuit haar werk. Het leek me leuk om even naar winkelcentrum Kronenburg in Arnhem te gaan. Het was er redelijk druk. We wilden even naar een nieuw koffiemachine kijken. Onze interesse ging daarbij uit naar de Krups dolce gusto. Na wat vergelijken besloten we de beslissing nog even uit te stellen. Het winkelen werd gestaakt en we besloten Lloyd nog even uit te laten en naar huis te gaan. Onder het uitlaten kwamen we terug op onze beslissing tot uitstel en besloten we toch zo’n machine aan te schaffen. Natuurlijk moesten er ook nog de nodige koffie gehaald worden en meteen bij thuiskomst hebben we een overheerlijk kopje koffie gezet. Het avondeten schoot er een beetje bij in en we aten dus maar even een pizza. Paula moest namelijk ook weer bijtijds naar de manege. Ze had namelijk les.
Dinsdag had Paula een afspraak bij het UWV. Ze moest komen voor controle. Dit had, zoals gewoonlijk, weinig om handen. Na haar bezoekje aan het UWV moest ze natuurlijk gewoon werken.
Woensdagmorgen kreeg ik om 7 uur al een sms. Het was cheaptickets. De melding: “uw vlucht vertrekt optijd”! Dat is frustrerend! Onze vakantie gaat niet door maar de tickets kunnen niet worden geannuleerd en het sms je maakt dit nogmaals pijnlijk duidelijk.
Zaterdag moest ik eigenlijk werken. Maar omdat we een vakantie gepland hadden, die niet door is gegaan, is het rooster op mijn werk niet helemaal goed bijgewerkt. Dit had als resultaat dat ik de zaterdag niet was ingedeeld. Ik besloot dat dan ook maar zo te houden en had dus lekker nog een extra dagje vrij! Heerlijk. We besloten op naar Arnhem te gaan. We willen nog een skibroek kopen en verder hebben we nog andere spullen nodig voor onze vakantie in januari. Paula wil ook nog even voor nieuw kleding kijken omdat we zondag met wederzijdse ouders uit eten gaan. Mijn zus, die ook mee zou gaan, is helaas nog te ziek. Het lukt Paula niet echt om iets te vinden en al snel besluiten we weer richting huis te gaan. De  aankoop van een skibroek stellen we nog even uit; we hebben tenslotte nog 4 weken.  We eten vroeg want ’s avonds hebben we afgesproken met Francis en Sabine. We gaan naar Huissen by night. Huissen is dan weer gezellig verlicht door kaarsen en vuurkorven. Helaas zijn er ook een aantal winkels, zoals de Action, die hun sfeerverpestende neonverlichting gewoon aan laten.
P1030220 P1030223
Het was behoorlijk druk maar wel heel gezellig. In de kerk werd voor de kinderen het kerstverhaal op een leuke wijze verteld.
Ook waren er vuurdansers en verschillende kraampjes met, zowel kerst gerelateerde, als prullaria producten.
P1030225
P1030242
Charlotte en Lucas vonden het ook prachtig. Na zo’n kleine 2 uur door Huissen te hebben gelopen, besloten we weer richting huis te gaan. Sabine maakte lekker een kopje koffie en het was weer reuze gezellig. Tegen half twaalf besloten we richting huis te gaan. Dit “lukte” niet zonder dat we een leuk bloem/kerststukje kregen. Dit voor ons 12 1/2 jarige trouwdag, een dag later.

P1030276

 

Zondag is voor ons, zoals ik net al vertelde, een jubuleumsdag! We zijn 12 1/2 jaar getrouwd! We kunnen lekker uitslapen en doen dat dan ook. We starten de dag met een lekker ontbijt maar we moeten, ondanks deze feestdag, toch het een en ander in huis doen. Paula begint met de woonkamers en ik ga met Lloyd naar de uiterwaarde. Hij verdient het om eens lekker te ravotten. We hebben met mijn ouders en schoonouders om 15:30 uur afgesproken. Eerst even een borreltje drinken en dan lekker een hapje gaan eten. Waarschijnlijk vieren we volgend jaar een klein feestje. We zijn dan 13 jaar getrouwd en we zijn op vrijdag de 13e getrouwd dus dat past beter bij het thema Wink.

Tegen 17:45 uur vertrokken we naar Mangerie Matthiz. DIt is een nieuw restaurant maar is gevestigd in het pand waar de Keulse pot in was gevestigd. Hier hebben we 12 1/2 jaar onze trouwerij gevierd,

P1030247

Door wederzijdse ouders zijn veel te veel verwend en bij aankomst bij Mangerie Matthiz stond er ook nog een heel mooi bloemstuk voor ons klaar. Dit bloemstuk was helemaal in het thema van 12 1/2 jaar geleden. Op onze trouwkaart stond namelijk een ladder en een zwarte kat. Deze verwijzing was natuurlijk naar vrijdag de 13e.

 

P1030272

 

De avond was reuze gezellig. Het eten was verrassend en om van te genieten. Iedereen bedankt voor zijn/haar lieve gelukwensen en prachtige stukjes en cadeau’s!!!

 

Deze week ben ik lekker vrij. Toch werd ik vanmorgen al om kwart voor zes wakker. Paula moet helaas gewoon werken en wat is nou gezelliger als je zo vroeg weg moet om even samen een ontbijtje te doen en een lekker kopje koffie te drinken. Als ze weggaat besluit ik niet terug naar bed te gaan. Paula was gisteren al begonnen met het huishouden en ik besluit om vandaag hiermee verder te gaan. Rond een uurtje of 9 ben ik al een heel eind maar morgen is er weer een dag! Ik spring even onder de douche want Lloyd moet er inmiddels ook uit. Hierna ga ik naar de autowasserette. Tot 10 uur is er happy hour. Dit betekend dat je de wasbeurten een stuk goedkoper krijgt. Als ik aan kom rijden is de medewerker van de wasstraat “druk” met het plegen van een telefoontje en hij verontschuldigd zich. Ik wacht geduldig en na een paar minuten komt hij om me te helpen. Ik wijs hem op de happy hour maar deze is al voorbij meldt de jongen! Dit kan toch niet waar zijn zeg ik hem! Jij bent aan het telefoneren en nu ben ik te laat voor de korting?!! Ja, helaas zegt hij. Ik meldt hem dat het zijn probleem is maar hij weigert de korting te geven en meldt ook nog dat hij anders de kosten zelf moet betalen. Ik gis het reeds overhandigde biljet van 10 euro weer uit zijn hand en zeg dat ik het belachelijk vind en dat hij nu de auto helemaal niet meer hoeft te wassen. De jongen kijkt me een beetje schaapachtig aan en gelooft zijn ogen niet. De auto’s achter mij moeten allemaal weer in de achteruit om mij uit de wasstraat te laten. Het is bijna te kinderachter voor woorden maar voor mij is het een princiepe kwestie! De dag begint goed. Na dit “avontuur” ga ik door naar de stomerij en rijdt daarna door om een kop koffie bij mijn ouders te drinken. De rest van de dag heb ik geen plannen en doe het dan ook lekker rustig aan. Heerlijk vakantie!!