Update 13 april 2009

De werkweek begon voor mij op dinsdag. Gelijk een spannende dag want ik had de laatste dag van een interne cursus. Om kwart voor acht zat ik in de auto richting Wijchen. Natuurlijk stond ik weer vast in de file maar gelukkig was ik nog op tijd.

Vandaag krijgen we een cursusdag met leidinggevende en een acteur. Spannend! Maar aan de andere kant: ik heb al meerdere van deze trainingen gehad dus waar maar ik me druk om! De dag verloopt lekker snel en in de middag mag ik dan ook mijn kunstje opvoeren met de acteur. Gelukkig valt het allemaal nogal mee en krijg ik meer complimentjes dan aanmerkingen op het gevoerde gesprek. Tegen kwart over vijf zit het er dan eindelijk op en rijd ik richting huis. Ook nu is het weer behoorlijk druk.

Woensdag zit ik op kantoor Lent. Dit betekent dat ik het rustig aan kan doen in de ochtend. Ik hoef dan niet de Waalbrug over en hoef pas om 10 uur te beginnen. “Uitslapen” dus! In de middag is kantoor Lent niet geopend en aangezien kantoor Oosterhout is gesloten moet ik de rest van de dag werken op ons kantoor in Nijmegen aan het Keizer Karelplein.  De bezetting was enorm waardoor ik geen werkplek had en ik ben toen maar in een spreekkamer gaan zitten. Ik had nog wat werk liggen en kon dit nu mooi wegwerken. 

Vrijdag begint lekker het weekend! We hebben geen echte afspraken staan en hebben lekker de tijd aan ons zelf.  Paula moet alleen even op vrijdag en zaterdag naar Bula, haar paard dus we doen in de ochtend eerst even de week boodschappen. Gelukkig zijn we redelijk vroeg want de paasdrukte is al begonnen. 

Als Paula terugkomt van de manege gaan we lekker nog even met Lloyd wandelen. Het is prachtig weer dus we nemen lekker de tijd.

Zaterdagmorgen zijn we beide al weer vroeg wakker. Tegen een halfacht gaan we het bed uit en beginnen met een lekker ontbijtje. Om elf uur rijden we richting de manege om Bula te verzorgen. Paula wil even rijden en ik wandel gezellig met Lloyd mee. Bula heeft het al snel gezien. De 26 jarige dame wil maar een ding: richting manege. Een drafje zit er amper in en daarom besluiten we niet al te lang te “wandelen”. Tegen een uurtje of half twee zijn we weer thuis en eten we even een broodje. 

Paula wil nog even naar Presikhaaf in Arnhem om voor wat kleren te kijken. Het is er, ondanks de warmte, beste druk. We komen mijn ouders nog tegen en na een praatje gaan we verder. Paula vindt niks leuks en besluit op een later tijdstip verder te gaan kijken. Nog even langs de Action om te kijken of ze nog iets voor de vakantie hebben maar ook daar vinden we eigenlijk niks. Als we thuis komen weten we eigenlijk niet wat we willen eten. De geplande roerbakgroente vinden we, bij nader inzien, geen goed idee en daarom besluiten we lekker een frietje te gaan halen. 

Zondag is het Pasen. Na ons “paasontbijt” gaan we een wandeling maken. Deze wandeling hebben we eerder gedaan maar toen kwamen we op een verkeerd pad uit. Dit keer gaat het goed maar onderweg blijkt dat sommige paden niet meer te bewandelen zijn. Er liggen takken en zelfs hele stammen over het pad waardoor we toch een andere weg moeten nemen. Na zo’n 5 kwartier zijn we weer bij de auto en gaan we richting huis. 

Later op de middag besluiten we even langs mijn ouders te rijden. We weten dat ook Monique, mijn zus, er is en even een kop koffie is eigenlijk best gezellig. Monique is net, voordat wij er zijn. aangekomen. Het is gezellig en na de koffie willen we weer opstappen maar mijn moeder nodigt ons uit om een pannekoek mee te gaan eten. Dit slaan we af omdat we al andere plannen hebben.

Thuis eten we lekker in de tuin. We hebben een vleesschotel gekocht en willen dit bereiden op ons campinggaz stel. Het is nog prachtig mooi weer en we genieten van het samen buiten zijn.

Ook vandaag hebben we niets gepland. Gelukkig maar want als ik vannacht wakker wordt ligt Paula om ca. 3 uur een boek te lezen. Ze kan even niet slapen. Tegen 7 uur worden we weer wakker en we zijn nou niet echt uitgeslapen. Pas tegen een uurtje of 9 besluiten we het bed uit te gaan. Al het eten van de laatste dagen zit nog behoorlijk in de weg en we besluiten dus “licht” te ontbijten.  Na het ontbijt snel even onder de douche en richting Mariendaal met Lloyd. Na de wandeling willen we even langs de ouders van Paula maar deze zijn niet thuis. We besluiten een stukje te gaan rijden en rijden richting Renkum, Wageningen. Als we in Rhenen uitkomen wordt het al maar drukker. Het lijkt of iedereen naar Ouwerhands dierenpark wil! De Grebbenberg staat helemaal vol. We besluiten door te rijden en via Kesteren weer de A15 op te zoeken. 

Thuis aangekomen besluiten we vandaag niet veel meer te doen. Lekker even in de tuin zitten, Paula wil nog wat kaarten maken en ik werk mijn weblog bij. Verder gaan we nog even met Lloyd in Angeren wandelen. Vanavond komen Bas en Monique en dan zitten de vrije dagen er weer op!

Tot de volgende keer!