Update 12 januari 2009

Dinsdagmiddag is Paula naar Bula geweest. Door de sneeuw was het te glad om te gaan rijden dus Paula heeft haar lekker in de bak laten lopen. Dinsdagavond belde Wilja onze Noorse les af. Ook voor haar was het te glad om deze kant op te komen.  Dit kwam eigenlijk helemaal niet verkeerd uit om dat we beide nogal moe waren.

Woensdag zou Paula naar Kersteren gaan. Al vroeg was er op het journaal het bericht dat het zou gaan ijzelen dus dat ging niet door. Uiteindelijk viel het gelukkig allemaal nogal mee en toen ik naar mijn werk ging heb ik, gelukkig, nergens last van gehad. Ja, Nederland is in de ban van het winterse weer en het journaal meldt dat we op natuurijs kunnen schaatsen; is het niet op het water dan wel op de weg Laughing.

Donderdag moesten de laatste spulletjes weer opgeruimd worden. Vrijdag komt de fotograaf dus alles moet weer netjes zijn. Paula besluit om eens lekker uit te slapen en dan aan de slag te gaan. Kennen jullie die mop van die fotograaf die zou komen? Nou die kwam niet!!

Vrijdag wederom geen fotograaf. Er ligt nog steeds sneeuw dus er kunnen geen foto’s worden gemaakt. De afspraak is nu weer verzet naar volgende week woensdag. Ja, zo wordt het huis nooit verkocht!! 

Paula is voor het ontbijt naar de bakker gegaan om een paar lekker broodjes te halen. Ze moest daarvoor door het park en kwam helemaal enthousiast terug omdat de bomen er prachtig uit zagen. De mist was namelijk vast gevroren aan de bomen en dit leverde mooie plaatjes op.

Vrijdag hadden we ook een afspraak bij de acupunctuur. Voor mij was het de eerste keer dat ik ging dus er moest een heel onderzoek worden gedaan. Ik ben met Paula mee gegaan om eens wat aan mijn hoofdpijn te doen. Het was een hele belevenis met van die naaldjes in je hoofd, hand en voet! 

Het consult liep nogal uit omdat er in de planning geen rekening was gehouden met mijn komst! 

’s Avonds zouden we nog naar de verjaardag van Tessa, de dochter van Cor en Irma gaan maar helaas voelde Paula zich niet goed en hebben we afgezegd en werd het een rustig avondje op de bank. We zijn lekker vroeg naar bed gegaan omdat ik de volgende dag weer moest werken.

Zaterdag moest ik, zoals gezegd, werken. De wekker stond dus al om half 8 en met behoorlijk veel tegenzin ging ik mijn bed uit. Zo’n zaterdag valt me toch altijd weer moeilijk. Het blijft gewoon weekend! Het was behoorlijk druk op het werk maar het laatste gesprek verliep lekker snel zodat ik al voor vier uur het pand weer kon verlaten. 

Zondagmorgen stonden we weer redelijk vroeg op. We gaan om 12 uur naar Bas, Monique en Tasso. Bas heeft gevraagd of ik met hem meeging om een keer terrein te rijden. Nou dat leek me wel wat! Eerst lekker een kop koffie en toen op naar Lent. Daar ligt een klein terrein waar je nog kunt terreinrijden of crossen. Eerst met z’n allen het terrein verkend en toen moest het er maar van komen. Eerst nog met Bas een stuk mee gereden en toen maar eens zelf proberen. Het ging behoorlijk goed en het terrein was behoorlijk zwaar! Het viel me absoluut niet tegen wat mijn auto nog klaarspeelde. Helaas heb ik geen lier en ook de bodemvrijheid is in verhouding tot de auto van Bas wat beperkt dus ik kon zeker niet alle obstakels nemen. Toen ik een paar rondjes had gereden ben ik nogmaals met de auto van Bas het terrein over gereden en heb wat heftige hellingen genomen. Later ging Bas weer achter het stuur en wilde hij me laten zien hoe het “lieren” van de auto ging. Hij reed tegen een onneembare helling op en zoals gepland kwamen we vast te zitten. Tasso ging de auto uit en legde een boomlint om de boom zodat we de auto de helling op konden lieren. Leuk om een keer mee te maken. 

Ook Tasso kroop nog een keer achter het stuur en ook hij ging een paar keer het terrein over en deed dit zeker niet slecht!! Tegen een uurtje of half vier besloten we richting huis te gaan. Paula en Monique waren ondertussen bezig geweest met het decoreren van aarde potten. Het was net oorlog op de keukentafel! 

Tegen een uurtje of zes hebben we lekker zelfgemaakte nasi van Paula gegeten. Dit smaakte prima na zo’n leuke dag!

Vandaag moesten we bij het werk van Paula langs. Paula had een gesprek met haar leidinggevende en ik mocht erbij zijn. Het werk is vooral meedenkend over de volgende stappen die Paula moet nemen m.b.t. haar terugkomst. 

’s Middags hebben we niet veel gedaan. Lekker even met Lloyd gewandeld en langs de dierenarts geweest. Lloyd heeft wat last van zijn oren en we moesten even een zalfje voor hem halen. Morgen gewoon weer aan het werk.

Voor foto’s: klik hier