Update 11 maart 2010

Zondag waren we nog lekker in Drenthe. Onze plannen om naar de dierentuin in Emmen te gaan gingen niet door. Monique had niet zo’n zin en we besloten daarom om het die dag lekker rustig aan te doen. Paula hadden op onze wandeling met Lloyd lekker broodjes te halen.
P1040126
Het ontbijt smaakte prima en het is altijd gezellig om met meerdere mensen uitgebreid te ontbijten. Paula had een eitje gekookt en pas rond 11 uur waren we uit gegeten.
Toen het weer tijd was om Lloyd uit te laten besloot mijn zus niet mee te gaan maar lekker rustig aan te doen. Wij reden richting het bos en genoten van het prachtige weer. Jammer dat we niet naar het Noorder dierenpark zijn gegaan. Wink Toen we terug kwamen was mijn zus inmiddels uitgepoedeld en zat ze buiten in het zonnetje een sigaret te roken.
P1040149
Paula en Monique besloten gezellig een spelletje te gaan doen en ik deed mijn ding op de laptop. Tegen een uurtje of zes reden we richting het restaurant. We gaan naar een buffet. Niet mijn favoriete manier van eten maar och; het was best redelijk.
P1040164
Na het eten reden we snel weer richting het huisje om “24” te bekijken. Hierna lieten we Monique achter en gingen wij weer richting Huissen. We waren zo tegen 23:00 uur thuis. Het was een reuze gezellig weekend! Echt voor herhaling vatbaar.
Maandagmorgen moesten we vroeg op. Om acht uur moest ik namelijk bij de garage zijn. Buiten dat mijn bumper wordt vervangen, heb ik ook een afspraak gemaakt voor een apk en een kleine beurt.  Ik was mooi optijd en kreeg een leuke leenauto mee. We spraken af dat ik vrijdag de auto weer op zou halen en dat, als er iets was, ik een telefoontje zou krijgen. In de middag kwam er al een telefoontje. Ik had namelijk aangegeven dat mijn versnelling wak hakkelig reageerde. Nou, dat kon wel kloppen want er was iets niet goed. Wat….., daar hadden ze nog geen idee van. Ik gaf aan dat vorig jaar mijn versnellingsbak ook al defect was en dat alle lagers waren vervangen. Hierop kreeg ik te horen dat ze nog wel even zouden kijken. Verder moesten de banden omgewisseld worden. Dit om te voorkomen dat mijn banden geheel scheef af zullen slijten. Ook een stabalisatiekogel moet worden vervangen en de aanslaghouzen van de assen. Nou maar afwachten.
Vandaag, donderdag, kreeg ik wederom een telefoontje van de garage: hij is klaar! Ik vroeg heel voorzichtig naar de kosten. Altijd schikken!! Wat een geld toch iedere keer weer. Ik denk er over om de auto maar te verkopen en een niewe fiets aan te schaffen Undecided.  Morgen ga ik hem halen en verheug me er al op: voor dat geld moet er toch weer een bijna nieuwe auto staan!!! Ik ben benieuwd.