Update 11 juni 2011

11 Juni: Paula is vandaag jarig!! Gefeliciteerd lief!


Gisteren hebben we een klein “feestje” gehad met wederzijdse ouders maar verder vieren we het dit jaar niet. We hebben nog veel te doen voor de vakantie dus vanmiddag lekker met z’n tweetjes de stad in en vanavond gaan we lekker uit eten.

Afgelopen week was weer lekker druk. Er moeten nog een aantal dingen afgerond worden voordat we straks op vakantie kunnen. Deze hebben vooral betrekking op het werk en zijn daardoor weer erg stressvol.

Woensdagavond hebben we weer Noorse les gehad. Erg leuk want we proberen steeds meer Noors te praten. Dit is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Donderdag waren we lekker samen een dagje vrij. Heerlijk rustig aan gedaan en naar de stad geweest. We moesten beide nog wat kleding hebben en zijn ook goed geslaagd. Na een gezellige lunch moesten we ook nog even de boodschappen halen. Toch wel erg lekker hoor zo’n extra dagje vrij midden in de week.

Vanuit Noorwegen kregen we het verzoek om een zadel mee te brengen. Ik ben benieuwd of dat ook nog in de auto gaat?! Het zadel(tje) moet nog binnenkomen en we hopen dat dat gaat lukken met het lange pinksterweekend.  Ook kregen we nog een mail van Emy uit Noorwegen. Zij had nuttige tips met betrekking tot het aanbieden van onze woning op internet.

Ook heb ik deze week mijn lang verwachte VisionDrive dashcam ontvangen. Deze ga ik gebruiken om onze reis te filmen. Ik moest hem dan ook de laatste dagen even uitproberen. Het resultaat is best goed. Alleen jammer dat ik nog niet de gpsfunctie kan laten samenwerken met Google Maps.

Vandaag hou ik het weblog lekker kort: we gaan nu lekker de verjaardag van Paula vieren!

Iedereen een hele fijne dag gewenst!!