Update 11 januari 2009

Zo, de eerste week van het jaar zit er weer op!
Mijn eerste werkdag bestond uit het werken op een kantoor dat slechts een halve dag geopend is. Ik stond daar met mijn collega Ali en liep hiermee al het “gelukkig nieuwjaar!’ handengeschut en gekus mis. Paula moest ook werken maar zij was vanaf donderdag lekker vrij! Donderdag had zij enkel nog haar reintergratie gesprek en dit had gelukkig een positieve insteek. Ze willen haar graag behouden op de afdeling en na onze vakantie kan ze daar dus gewoon terugkomen. Nou, als dat geen positief begin van het nieuwe jaar is! Mijn donderdag begon iets minder positief; toen ik de carport uitreed en de eerste bocht nam, bemerkte ik dat het toch best glad was. De auto die mij tegenmoet kwam, kwam tot de zelfde conclusie. Helaas kon zij niet meer tot stilstand komen en reed tegen mij aan. Ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen maar toch had ik een schade aan mijn bumper van ca. € 1000,00! De papieren zijn op de post naar de verzekeringsmaatschappij en nu maar afwachten wie de schade gaat betalen.
Vrijdag, na een dagje werken, was ook ik vrij. Nu hebben we lekker beide vakantie! Zaterdagmorgen doen we het rustig aan maar ’s middags moeten we naar Doetinchem. Tessa, de dochter van Cor en Tessa is jarig. We zijn daar tegen een uurtje of half twee. De weg erheen verloopt, ondanks alle weerswaarschuwingen, goed. Het is een gezellige middag en we kunnen lekker een beetje bijkletsen. Rond een uurtje of vijf besluiten we weer richting huis te gaan. Nu is het wat slechter op de weg. Overal ligt stuifsneeuw waardoor er op de snelweg af en toe van die sneeuwwalletjes waren ontstaan. Dit gaf soms een behoorlijk raar effect! Gelukkig kwamen we zonder problemen weer thuis.
Zondagmorgen staan we bijtijds op. Lloyd gaat logeren in Dordrecht en we hadden afgesproken daar rond 12:30 uur te zijn. Na de koffie, een kopje pompoensoep en een broodje gaan we naar het nieuwe stukje land waar de paarden zijn gestald. Het is een stukje land op een moestuinencomplex.
P1030535 P1030534
De stallen zien er goed uit. Het is behoorlijk koud en we besluiten richting de Elzen te gaan om de hondjes uit te laten. Ondanks de peesblessure van Lloyd, rent hij lekker met Bardo en Sep mee.
Na het eten, we hebben lekker gegourmet, drinken we nog een kop koffie en besluiten we richting huis te gaan. Het is best lastig om Lloyd achter te laten maar we weten dat hij in de beste handen is. Thuis is het ook vreemd; geen Lloyd die de hele tijd om je heen loopt.
Vanmorgen worden we, ondanks dat we kunnen uitslapen, bijtijds wakker. We hoeven ons niet te haasten want we hoeven LLoyd niet uit te laten. Na een aantal kopjes koffie besluit ik me aan te gaan kleden. Ik moet nog even met de schade van donderdag naar de garage. Als ik terugkom neem ik gelijk wat boodschapjes mee. Paula is bezig geweest met de was en  we eten eerst even lekker een broodje. Rond twee uur vertrekken we richting Doorwerth. We hebben een afspraak bij Mia voor acupunctuur. Na de behandeling rijden we even langs de ouders van Paula. Haar vader heeft zich uitgeleefd met de kwast en het resultaat mag er zijn. Na een kopje koffie rijden we snel weer richting huis. Snel even iets te eten halen, een bloemetje halen voor de jarige buurvrouw en een hapje eten. Paula moet naar paardrijles en de tijd dringt. Optijd kan ze weer vertrekken en kan ik mijn weblog even bijwerken. Nog een dagje en dan gaan we woensdag lekker naar Noorwegen. We verheugen ons er enorm op! Voor diegene die ons willen volgen: ik ga proberen het vakantieweblog bij te gaan houden dus check deze af en toe!
Tot snel, groetjes Paual en John