Update 10 november 2010

Het is al weer twee weken geleden dat ik het weblog bijgewerkt heb. Soms schiet het er bij in en zijn we net iets te druk. Maar ik zal proberen de regelmaat van 1 keer per week weer in te voeren.
De update begint deze keer op zaterdag 6 november.
We zijn beide vrij maar in de middag heb ik een teamuitje van mijn werk. Paula heeft gelukkig op vrijdag al boodschappen gehaald waardoor we ons niet echt hoefde te haasten. ’s Morgens willen we even naar Wilp omdat we een tip hebben gekregen van mijn schoonvader dat bij Piet Zoomers de kostuums in de aanbieding zijn. Nu heb ik snel wat nieuwe pakken nodig dus wij naar Wilp. We reden al om half tien weg en waren dan ook zo rond 10 uur in Wilp. Ooit ben ik al een keer bij deze vestiging van Piet Zoomers geweest en herinnerde me dat het best groot was maar de borden langs de weg, waarop de parkeerroute werd aangegeven, verbaasden me nogal. Als laatste auto konden we nog bij de winkel parkeren en dit ondanks dat de winkel slechts 30 minuten geopend was!
Snel hadden we twee kostuums gevonden. Ik ging die passen en tussen alle drukte door kon de verkoper nog net tijd vinden om de pijplengte af te meten! De drukte stond ons een beetje tegen maar de aanbieding was te mooi om te laten schieten. Na het afrekenen besloten we nog een kopje koffie te drinken bij het “Piet Zoomers Smiletime cafe!”. Omdat we nog niet ontbeten hadden namen we het Smiletime ontbijt voor € 3,50! Een lekker pistoletje, een croisant, een eitje, een glas melk en nog een kopje koffie ook!
Toen we weer naar huis reden zagen we de verkeersregelaars mensen richting de verschillende parkeerterreinen en pendelbusjes begeleiden! Rond half een waren we weer thuis.
Om twee uur ging ik me omkleden. Ik moest namelijk om 15:15 uur in Wijchen zijn. Hier moeten alle collega’s zich op een centraal punt melden. Als ik daar aankom is bijna iedereen aanwezig. Het blijkt dat we gezellig met z’n alle Italiaans gaan koken. We worden in groepjes ingedeeld en iedere groep neemt een deel van het menu voor zijn rekening.  Ik zit in het groepje van de voorgerechten. Het hele menu smaakt prima en iedereen geniet er zichtbaar van. Rond 21:30 uur is het uitje ten einde en gaat iedereen weer richting huis. Ik vond het een zeer geslaagd uitje!
P1050273 P1050355
Zondagmorgen staan we vroeg op omdat we naar Zeewolde willen. Hier is een dag van de Hovawart club. Ze houden een MAG plus test (maatschappelijk aanvaardbaar gedrag) voor de honden waar in de toekomst mee gefokt zal gaan worden. Omdat we geinteresseerd zijn in het ras willen we eens een kijkje nemen.  Ik voel me niet zo lekker en heb nogal last van mijn buik en voel me wat misselijk. Toch vertrekken we rond kwart voor tien en komen daar tegen 11 uur aan. Ik voel me nog steeds niet lekker maar toch gaan we even bij de MAG test kijken. Er zijn niet heel veel honden maar op een afstandje kan je toch redelijk goed zien wat de bedoeling is van de test. De honden worden op verschillende manieren benaderd en bloodgesteld aan prikkels zoals knallen en bellen. De reaktie van de hond hierop moet gelaten zijn en zeker niet agressief. Na zo’n 20 minuten besluiten we weer te gaan. Ik voel me niet prettig en zou graag weer thuis zijn. De terugrit duurt ca. een uurtje en als we thuis zijn besluit ik om op de bank te gaan liggen. De rest van de dag doen we niet veel meer.
P1050384
Maandagmorgen besluit ik me ziek te melden. Nog steeds voel ik me ziek. Inmiddels heb ik ook koorts en al mijn gewrichten doen me pijn. Paula moet werken en ik lig de hele dag onder een dekentje op de bank. Ook dinsdag is er niet veel verandering. De koorts is gelukkig alleen nog maar verhoging maar als ik even na beneden loop om een kopje thee te zetten ben ik meteen moe en draaierig. Ik besluit daarom om ook vandaag nog maar een dagje thuis te blijven.