Update 1 november 2008

Maandagavond kwamen mijn ouders langs. Mijn moeder, die zelf 3D kaarten maakt, heeft ook dit jaar weer kaarten voor ons. We mogen ieder jaar, voor de kerstperiode, uit een grote doos kerstkaarten uitzoeken. Ze heeft echt honderden kaarten gemaakt en ze zien er allemaal weer even mooi uit. De afbeelding vinden we niet altijd leuk maar ze heeft zoveel soorten kaarten dat het ook deze keer geen moeite kostte om passende kaarten uit te zoeken.

Mijn vader is dinsdag naar het ziekenhuis geweest. Hij heeft staar op zijn linker oog en werd er dinsdag aan geholpen. Gelukkig is het maar een poliklinische opname. In de morgen moet hij zich melden en later in de middag is hij dan weer klaar om naar huis te gaan. Toen ik hem ’s avonds belde meldde hij me dat het hem 100% is meegevallen. Zelfs de spuit in zijn oog had hij niet aan zien komen Wink! Nu moet hij het even rustig aan doen en loopt hij met een lapje over zijn oog. 

Woensdag had Paula een afspraak met haar leidinggevende. Ze is natuurlijk al weer een behoorlijke tijd uit de running en moest weer eens langskomen om te spreken over hoe nu verder.

Donderdag moest ik werken op een heel rustig kantoor. Natuurlijk heb je dan, na zulke drukke weken, toch nog genoeg te doen. Daarbij komt dat er ook, door leidinggevende, een lijst is aangereikt met 1900 foutmeldingen. Deze moeten snel worden opgelost en het is dan ook de bedoeling dat de collega’s op dit kantoor die lijst wegwerken. Nou, ik heb er een kleine 100 opgelost en had bijna vierkante oogjes! Gelukkig is dit niet mijn dagelijkse werk: dan zou ik gewoon schreeuwend gek worden. Smile

Gelukkig mocht ik vrijdag werken op ons hoofdkantoor. Het was redelijk druk en ik kreeg de ene mail na de andere mail: ik moest namelijk een aantal klanten terugbellen. Nou zat mijn agenda ook nog vol waardoor het best lastig werd om de klanten te pakken te krijgen. Om half zes was het dan toch gelukt alleen moest ik op de valreep voor het weekend nog een aantal contracten in orde maken. Toen was het dan toch weekend! Gelukkig! Het viel deze week toch wat tegen; normaal ben ik de vrijdag vrij maar deze week moest ik de vrijdag werken.

Vandaag konden we uitslapen. Zo rond 8 uur 15 werden we wakker met de wetenschap dat we niet meteen het bed uit moesten. We bleven dus ook nog even lekker liggen tot we beide zo iets hadden van laten we lekker een ontbijtje nemen. Paula had vrijdag al de boodschappen gehaald dus eigenlijk hoefden we helemaal niets.

Nadat we Lloyd hadden uitgelaten zijn we even Huissen in gelopen. Ik had de staatsloten, die mijn collega Wilma, Daniëlle en ik altijd kopen, bij me en die moesten worden gewisseld tegen een nieuwe set met nieuwe kansen. Hopelijk wordt het deze maand de hoofdprijs: wat zou dat mooi zijn! Laughing Norway here we come! Toen we nog wat boodschapjes hadden gehaald zijn we richting Francis en Sabine gegaan. Paula had van haar ouders een pinkribbon armbandje meegekregen voor Sabine. Deze moesten we even langs brengen. Na twee kopjes koffie zijn we weer richting huis gegaan om lekker even een paar broodjes te eten. Na de broodjes gingen we richting Utrecht. 

Vandaag hadden we namelijk afgesproken met Monique. We zouden eigenlijk uit eten gaan maar, na gezamenlijk overleg hebben we besloten gezellig bij Monique thuis te eten. We hebben weer veel bij te kletsen en het is een leuke middag. In de avond eten we pasta met tonijn en JA Monique: WE VINDEN HET LEKKER!! 

Na het eten moet er natuurlijk een kaartje worden gelegd. Aangezien ik niet zo’n spelletjes speler ben werk ik het weblog bij. Zo is weer een dag van het weekend voorbij; gelukkig nog 2 te gaan!!

Fijn weekend allemaal!