Update 1 januari 2012

Een nieuw jaar is begonnen. Nog geen 18 uur oud maar nu al vol verwachting! Iedereen heeft altijd de mooiste voornemens en we wensen dan ook dat ieders voornemen uitkomt en natuurlijk het liefst in combinatie met een goede gezondheid, heel veel geluk en liefde! Kortom we wensen iedereen het beste toe dat 2012 kan bieden.

We hopen ook dat dit jaar onze wensen uit zullen komen! Na jaren van plannen en dromen wordt het tijd dat er eens concreet stappen genomen kunnen worden.

Voor ons zijn de feestdagen nogal hectisch verlopen. De combinatie van een pup in huis en een kleine 2 weken met bijna dagelijks visite is een slechte! Toch hebben we ervan genoten al kostte het behoorlijk wat energie. Natuurlijk niet alleen die visite maar natuurlijk vooral de gebroken nachten waarin Lars ons heeft wakker gehouden.

Het gaat heel goed met Lars. Het nachtelijk huilen is gereduceerd tot het jammeren tegen de tijd dat hij eruit moet. Helaas voor ons is dat vaak al zo tegen een uurtje of 5. De nachtrust laat dus te wensen over.

Toch zien we veel leuke veranderingen bij Lars. Hij begint een beetje te luisteren en kan al een aantal commando’s. Natuurlijk laat hij her en der een steekje vallen maar we zien dat hij wel graag wil. Hij valt inmiddels ook de etensbak niet meer aan en wacht totdat hij het commando krijgt om te gaan eten.

Omdat we zo druk zijn met Lars is het lastig om eens samen iets te doen. Wandelen lukt wel weer maar Lars alleen thuis laten is er nog niet bij. We combineren dan ook zoveel mogelijk dingen als we eens samen vrij zijn šŸ˜‰ Het weblog schiet er dan ook regelmatig bij in. Ook de twitter en facebookactiviteiten zijn een stuk minder.

In 2012 gaan we dat weer een beetje oppakken terwijl we ook hebben voorgenomen om minder achter de pc/laptop te gaan zitten. Want ondanks dat het leuk is via de sociale media contact met iedereen te hebben. Het is nog leuker om de persoonlijke contacten aan te gaan en in stand te houden. Dus voor 2012: we zien, spreken, bellen, smsen, twitteren of facebooken elkaar. Het liefst in die volgorde! Tot snel!