Update 1 april 2012

Het is alweer 1 april! Het eerste kwartaal van het jaar zit erop. Traditioneel de dag van de grappen maar ik heb er slechts een paar kleine voorbij zien komen. Met name op het Facebook zie ik dat bijna mijn hele vriendenlijst op het ogenblik zwanger is. Haha, daar trappen we dus niet in.

Vorige week was de deadline voor het indienen van mijn beoordelingspapieren. Voor het nieuwe jaar moet je dan weer een aantal competenties en doelstellingen bepalen. Dit is altijd weer een gedoe. Welke competenties zal ik nu eens kiezen. Daarbij is het het eerste jaar dat de zelfgekozen resultaaldoelstelling niet commercieel mag zijn! Helemaal prima maar wel moeilijk om in een commerciele functie een niet commerciele doelstelling te formuleren die ook nog eens smart moet zijn. Het is me uiteindelijk gelukt. Nu maar hopen dat deze wordt goedgekeurd.

Dinsdag kreeg Paula onze oude buurvrouw Silvia op visite. Ik had met Bas, een goede vriend, afgesproken om eens bij de werkplaats langs te gaan waar hij regelmatig aan zijn auto klust. Dit ook omdat hij daar heeft nagevraagd of zijn vriend Joris misschien mijn autoairco kan repareren. Volgens opgave van de Nissandealer kost de reparatie zo’n € 1.100,00 terwijl het nu voor zo’n € 300,00 kan worden gerapareerd. Toen ik daar aankwam was Bas niet aanwezig maar al snel had ik Joris gevonden en hij beoordeelde, zover hij dit nu kon, even welke airco ik had en hij gaf aan deze wel voor mij te willen repareren. Super, nu kunnen we de zomermaanden weer in met een werkende airco.

Woensdag ben ik met Paula mee geweest naar de puppycurcus. Ook hier was Lars oervervelend! Hij zit echt in de pupertijd. Dit uit zich vooral in gepiep en gejank. Echt aandacht voor het trainen heeft hij dan ook niet. Paula vindt het moeilijk om door te zetten maar ze doet het wel! En probeert vooral enthousiast te blijven.

trainingkopie

We blijven gewoon volhouden en doorgaan met de training. Hij zal het best een keer gaan begrijpen. Sterker nog, hij begrijpt het maar al te goed en ooit zal hij de rust vinden om wel vol voor de training te gaan.

Donderdagavond moest ik werken. Het was een lange dag en ik voelde me niet 100%. Last van mijn keel, koortsachtig gevoel, gewoon lamlendig. Dit zette vrijdag goed door maar ondanks dat ben ik gaan werken. Beter was geweest om thuis te blijven want ook zaterdag voelde ik me slecht. De hele nacht, net als de nacht ervoor, had ik amper geslapen omdat ik zo’n pijn in mijn tanden en kaken had.

Zaterdag zijn we toch naar de jachttraining gegaan. Ook hier viel het Lars niet mee om zich te focussen. Het werd op een gegeven moment zo erg dat de trainer vroeg of we de groep even wilde verlaten. Hij was zo opgefokt dat hij niet meer mee mocht doen aan de apporteer oefening. We moeten dus snel zien rust in Lars te krijgen want anders staan we voortaan aan de zijlijn om zo de cursus gade te slaan. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

training2

Zaterdagmorgen, na de training is Paula nog even bij Miranda langs geweest. Ze herstelt van een operatie dus het bezoekje was maar kort. Rond het middag uur hebben we lekker genoten van een paar ovenbroodjes. Toen belde de ouders van Paula of ze langs konden komen. Ze zouden zondag komen maar zaterdag kwam toch beter uit.

Het was gezellig en ze hadden van hun reis door Duitsland en Tschjechie een fles Pradjet voor me meegenomen. Heerlijk!! Na de visite zijn we nog even met Lars naar het park geweest maar toen had ik het wel gehad. Iedere spier in mijn lichaam deed pijn en ik voelde me behoorlijk slecht.

Vandaag begon lekker rustig. We hebben lekker tot 7:15 uur op bed gelegen en dat staat voor ons gelijk aan uitslapen. Paula ging Lars uitlaten en ik begon aan het ontbijt. Ik voel me nog steeds niet top maar gelukkig hoef ik vandaag maar weinig. We hebben vandaag alleen de verjaardag van Tanja maar ik besluit niet te gaan.

Tegen half drie gaat Paula naar de verjaardag. Tanja wordt 50 en heeft een BBQ georganiseerd. Als surprise heeft een vriendin van Tanja iedereen gevraagd om mee te betalen aan een nieuwe laptop. De verrassing valt in goede aarde en het is een gezellig feestje.

De rest van de zondag doen we het rustig aan. Morgen ben ik gelukkig nog een dagje vrij maar moet al weer vroeg op omdat de auto naar de garage moet. De jaarlijkse APK staat weer voor de deur. Maar weer eens zien wat dat gaat kosten!

Allemaal een goede week gewenst.