Extra update 15 december 2008

Vandaag is weer een grote stap gezet!

We konden niet goed het bed uitkomen terwijl we toch het nodige te doen hadden. De laatste spulletjes moesten worden opgeruimd want ja….. de makelaar komt vandaag. We gaan dan uiteindelijk het huis te koop aanbieden!

Het is in deze tijd best een moeilijke stap. De kredietciris eist zijn slachtoffers maar toch is de drang om actie te ondernemen groter dan ons te laten leiden door de crisis.

Precies om 13:00 uur, de afgesproken tijd, komt Johan, onze makelaar, met zijn partner Lisette aangereden. Johan geeft zijn visie op de huidige situatie en benadrukt dat hij zeker niet negatief gestemd is over de huidige markt mits je een goeie prijsstelling hanteert. We lopen met z’n vieren nog even het huis door waarbij Johan de nodige tips geeft over hoe we de woning wat aantrekkelijker kunnen maken.  Hij oppert om de woonkamermuur te sausen in een lichte neutrale kleur. Dit moet de woning in ieder geval een ruimere uitstraling gegeven. 

Na zo’n 45 minuten tot een uur stapten Johan en Lisette weer op en hebben we afgesproken z.s.m. de muur te sausen, een afspraak te maken met de fotograaf en de woning aan te bieden.

Het is toch best een spannende dag geweest. Gevoelsmatig hebben we weer een stap gezet richting het hoge noorden. 

’s Middags zijn we ook nog naar de stad geweest en hebben we onze jacht naar de kerstcadeaus maar weer eens voortgezet. Net voordat we het overdekte winkelcentrum in gingen kreeg ik een telefoontje van mijn zus. Vandaag moest ze op voor het theorieexamen voor haar autorijbewijs. En ze had het gehaald! Ze had slechts 1 fout!! Gefeliciteerd; op voor het rijexamen!!!