4 november tot 17 november 2007

Update 17 november 2007:

Vanmorgen stond de wekker op 6 uur 15. Paula moet werken en ik ben lekker nog een dagjne vrij. Tocht moet ik al vroeg de deur uit; ik heb namelijk om 8 uur mijn derde rijles. Ik verheug me er echt op. Even nog

Update 18 november 2007:

Het was een hectische week. Met name de dinsdag was erg druk. Na het werk moest ik behoorlijk haasten om op tijd bij mijn rijschool te zijn. De les administratie begint namelijk om 18:00 uur en het was behoorlijk druk op de weg. Het lijkt wel met de dag drukker te worden. Na de les moest ik snel terug naar huis want om 20 uur 30 zou Wilja komen voor de Noorse les.

Ik had me niet zo goed voorbereid waardoor het best een moeilijke les werd. Door alle drukte op het werk en de cursus voor het ccv-b schiet de Noorse les er de laatste tijd wel een beetje bij in. Wel jammer maar soms moet je keuzes maken.

Donderdag had Paula lekker een dagje vrij waardoor ze lekker bij Lennox langs kon gaan. Helaas loopt hij de laatste tijd niet zo goed. Het schijnt dat hij een hoefzweer heeft. We hopen dat hij niet, net zoals vorige jaar een lange tijd uit de running zal zijn.

Vrijdag waren we lekker samen vrij. Jan was jarig en we gingen al vroeg op pad om zijn verjaardag te vieren. De afspraak was dat we zo rond 10 uur bij hun zouden zijn. Paula zou samen met Roos een bosrit gaan maken en ik zou samen met Jan met het rijtuigje gaan rijden. Helaas was het te koud en zijn Jan en ik gaan wandelen in het bos. Het was een heerlijke dag en in de middag zijn we met z’n viertjes naar Oosterhout gereden om daar nog even te winkelen en om uiteindelijk terecht te komen bij het favoriete Griekse restaurant van Jan en Roos. We hebben echt genoten van deze heerlijke dag.

Zaterdag moesten we vroeg op. Paula moest om 7 uur beginnen en ook ik moest werken. Ik had de luxe dat ik pas om 10 uur moest beginnen. Het was een rustige dag op mijn werk. Een aantal afspraken kwam niet opdagen en om 16 uur kon ik weer naar huis. Bijna tegelijk met Paula kwam ik thuis. Zij stond al te wachten omdat we even samen met Lloyd wilde gaan wandelen. Even de dag van je af lopen. Paula vroeg of ik niet een cadeautje voor haar had gekocht. Ze doelde hiermee op het nieuwe boek van Harry Potter. Natuurlijk had ik hier niet aangedacht en na het wandelen zijn we dan nog even snel langs de Bruna gereden om een “spontaan” cadeautje voor Paula te scoren. Ze zal het wel verdiend hebben ;-)).

’s Avonds zijn we  naar Bemmel gereden. We hadden een afspraak met Danny en Tanja. We hadden ze al veel te lang niet gezien! Het was reuze gezellig en sportief! We hebben namelijk een aantal spelletjes gedaan op hun nieuwe Nintendo wii. Super leuk en voordat we het wisten was het al behoorlijk laat.  Paula moet om 5 uur 45 op want ook vandaag moet zij weer werken.

Voor mij begint de dag vandaag om ca. 7 uur 30. Ik heb niet echt lekker geslapen en baal ervan dat ik Paula ben mis gelopen. Ik vind het namelijk altijd leuk om even samen te ontbijten en koffie te drinken voordat we naar ons werk gaan. Na het kijken van de nieuwe serie van RTL truckermv ben ik met Lloyd naar Angeren gereden. Lekker even een frisse neus gehaald om daarna maar eens in de boeken te duiken. Eerst begonnen met een stuk theorie “techniek” zodat ik daarna nog even kan neuzen in de verplichte cursus verzekeringen voor mijn werk. Ik hoef me vandaag dus niet te vervelen!!

Iedereen nog een fijne zondag!!

Update 11 november 2007:

Het is zondag en het regent terwijl her en der de zon tussen de bewolking doorpiept. We hebben niet zo lekker geslapen en Paula gaat er om  9 uur uit om met Lloyd te gaan wandelen. Ik ruim de nog overgebleven rommel van onze gourmet van gisterenavond op. Na een uurtje komt Paula weer thuis en drinken we gezellig een kopje koffie.

Mijn zus Monique is sinds gisteren hier en dat is altijd leuk. Ze staat wat later op; ze heeft dan ook de hele nacht behoorlijk lopen hoesten. Zaterdag heb ik haar van het station opgehaald en nadat we nog even met Lloyd hebben gewandeld zijn we naar huis gegaan. De ochtend hebben Paula en ik nog even wat boodschapjes gedaan en zijn we even over winkelcentrum Kronenburg gelopen. Dit is een overdekt winkelcentrum en i.v.m. het slechte weer was het er erg druk. We hadden het dan natuurlijk ook al snel gezien en we zijn maar vlug richt huis gegaan. Eerst nog even tanken: schrikken van de dieselprijs!!!

In de avond hebben we gezellig gegourmet. Erg leuk altijd; alleen jammer dat je hele huis ervan gaat stinken.

Vanmiddag zullen we nog naar een nieuwe wasmachinen opzoek gaan. Even samen het internet afstruinen om een goede aanbieding te vinden. Later vanmiddag gaat Monique door naar mijn ouders en wij kunnen dan nog even lekker met Lloyd aan de wandel. Het weekend zit er dan al bijna weer op maar gelukkig duurt dat nog even.

Update 8 november 2007:

We maken ons weer op voor het weekend. Beide moeten we nog een dagje werken en dan zijn we lekker vrij.

Maandag had Paula een half dagje vrij en ook ik was vrij maar dan de hele dag. ’s Middags moest ik naar ons pas verkochte woning omdat het Kadaster nog metingen moest doen. Ik stond netjes optijd bij het adres en ook de medewerker van het Kadaster, samen met iemand van de gemeente, waren optijd aanwezig. De nieuwe eigenaren waren in geen velden of wegen te vinden dus we stonden daar mooi voor Jan Doedel! Ik baalde er behoorlijk van maar kon onverrichte zaken weer naar huis.

Dinsdag was het behoorlijk druk. Ik moest behoorlijk haasten om optijd op de cursus Adminstratie te zijn. Het was weer nuttig en de twee oefentoetsen haalde ik zonder problemen. Paula was dinsdag lekker vrij en is met haar “zus” leuk naar de IKEA geweest. ’s Avonds is ze nog even gezellig naar Cor en Irma geweest.

Woensdag is Paula ook lekker vrij geweest en heeft ze het lekker rustig aan gedaan. Ik moest werken tot 20:00 uur dus ook vandaag  bleef er maar een klein stukje avond over.

Update 4 november 2007:

Na een hectische week is het gelukkig weekend!

Vrijdag waren we lekker beide vrij maar de wekker stond al vroeg. Ik had om 8 uur mijn tweede vrachtwagenrijles. Het was erg leuk en het schakelen begin ik nu ook redelijk onder de knie te krijgen. De twee uurtjes gingen in een flits voorbij en voor ik het wist waren we al weer opweg naar Huissen. Gelijk na mij was er nog een kandidaat. Hij moest lessen met de aanhangwagen en ik ben even blijven kijken hoe dat in zijn werk gaat. Kan ik me er al een beetje op verheugen!

Paula is vrijdagochtend ook vroeg vertrokken; zij is lekker naar Lennox gegaan om een uurtje te rijden. Tegen het middag uur was Paula weer terug en we besloten even lekker een paar broodjes te scoren en Lloyd uit te laten. De rest van de middag doen we het lekker rustig aan. ’s Avonds gaan we nog langs bij de ouders van Paula. We gaan daar lekker mosselen eten. Jammer genoeg moet Paula zaterdag werken waardoor we toch weer redelijk bijtijds naar huis moeten.

Zaterdagochtend word ik, na een onrustige nacht, om ca. 5 uur 35 wakker. Paula moet er om 5 uur 45 uit dus ik besluit om wakker te blijven. Kunnen we nog even gezellig een kopje koffie en een boterham samen eten. Om ongeveer half 7 vertrekt Paula naar haar werk en ik ga Lloyd even uitlaten. Het is eigenlijk wel heel erg vroeg om wakker te blijven en ik ga, na een kop koffie, even liggen op de bank. Dat valt tegen! Na zo’n drie kwartier word ik wakker: gebroken van een verkeerde houding en totaal niet uitgerust.  

’s Middags, nadat ik Lloyd heb uitgelaten, ga ik aan de gang met het installeren van een aantal programma’s op de pc. Dit gaat niet helemaal goed. De ruimte die ik nodig heb moet ik eerst creeren en dat gaat niet helemaal goed. Mijn geluid werkt niet meer maar naar wat gestoei krijg ik alles weer aan de praat.  Om 16 uur 15 komt Paula thuis. ’s Avonds komen mijn ouders. Ook vanavond maken we het niet laat omdat Paula de volgende morgen weer vroeg op moet.

Zondag staat de wekker op kwart voor 7. Ook vandaag staan we weer samen op. Paula moet ook vandaag werken. Na een ontbijtje gaat ze naar haar werk en ga ik met Lloyd naar de uiterwaarde een stukje wandelen. Vandaag ga ik eens een start maken met het verwerken van alle vakantie video’s. Dat zal nog wat worden: ik heb nog wat ervaringen van ons eerste jaar naar Noorwegen.