23 juli 2007 tot 12 augustus 2007

Update 12 augustus 2007:

Nog drie dagen te gaan! En dan morgen ook nog mijn eerste rijles. Om acht uur mag ik al instappen en ga ik twee uur lessen in een M.A.N. TG 320 A.  Ik verheug me er nu al op!
Ik ben vooral benieuwd hoe snel ik met de grootte van deze wagen overweg kan.

Update 11 augustus 2007:

Vandaag was een rustig dagje. Paula kwam rond half 8 thuis vanuit de nachtdienst. Gelukkig heeft ze behoorlijk door kunnen slapen tot ongeveer half 4. Na een kopje koffie zijn we toen bezig geweest met het inrichten van de caravan. Zes kratten boodschappen hebben we inmiddels al verstouwd!! We schieten dus al aardig op.

Voor het eten ook nog even het voer van Lloyd in zakjes gedaan. Lekker gemakkelijk voor onderweg. Paula is lekker nog even naar bed gegaan zodat ze straks er weer tegen kan.

Update 10 augustus 2007:

Vandaag was een hectische dag! Vanochtend moest ik al om 8 uur bij de garage zijn. De auto moet natuurlijk in top conditie zijn als we op vakantie gaan.  Dus om 7 uur 40 de deur uit. Lekker op je vrije dag! Rond die tijd kreeg ik ook een sms-je van Sabine. Hoe laat ik haar auto zou komen halen. We mogen namelijk haar auto lenen om in Winterswijk een luifel voor de caravan op te halen. Deze is zo’n 3 meter 20 en past dus niet in onze auto.

Om kwart voor 10 gaan we richting Winterswijk en gelukkig is het niet zo druk bij Obelink.  Meestal kan je er over de hoofden lopen maar vandaag, en dit heeft waarschijnlijk met het tijdstip te maken, kunnen we redelijk snel een weg door de winkel vinden. De luifel en natuurlijk nog wat ander campeermateriaal de auto in en weer terug naar huis.
Rond 3 uur kan ik dan eindelijk de auto ophalen en na wat slikken bij het horen van het bedrag voor het onderhoud ga ik weer naar huis. Paula ligt inmiddels op bed omdat ze nog wat moet slapen: vannacht moet ze namelijk de nachtdienst in.

Het slapen wil niet echt lukken. Dus rond 5 uur gaan we onze caravan ophalen. Paula wil graag rijden maar dit gaat, waarschijnlijk door mijn voortdurende commentaar, niet helemaal vlekkeloos. Sorry Paula!  Wel een lekker gevoel hoor dat de caravan weer bij de deur staat. Nu wordt het vakantiegevoel toch wel echt!
Vanavond zijn mijn ouders gezellig op visite geweest. Het was gezellig! Helaas moest Paula om kwart over 10 richting werk.

Update 6 augustus 2007:

Het was gisteren nog heel gezellig bij mijn zus. Jammer dat ik zo moe was. We zijn dus ook weer redelijk bijtijds naar huis gegaan.
Vandaag weer aan het werk. De dag begon met een verkoopoverleg waar maar weinig collega’s aanwezig waren. Iedereen heeft vrij of is met vakantie. Ook voor ons is het grote aftellen begonnen: nog 5 dagen werken en dan kan ook onze vakantie beginnen! Er moet nog van alles geregeld worden maar nu beginnen we ons er toch echt op te verheugen!

Update 5 augustus 2007:

Gisteren was een “drukke” dag. Na een lekker ontbijtje zijn we richting de nieuwe stallen van Lennox gegaan. Eerst nog even Lloyd uitgelaten maar toen richting Rhenen.
Lennox staat daar vanaf afgelopen woensdag maar hij is al aardig gewend. Zijn weidegenoten nemen hem aardig op en er zijn geen zichtbare vijandigheden. Toen we aankwamen was Saskia, de eigenaresse van Lennox al aanwezig. Paula heeft me eerst even de stallen en binnenbak laten zien; ziet er prachtig verzorgd uit!

Na een kop koffie met Saskia en Sanne (de bijrijdster van Saskia) zijn we Lennox uit de wei gaan halen. Hij ziet er goed uit. Buiten wat bulten, van de nodige dazenbeten, glanst hij mooi en hij is zelfs een paar kilo kwijt. Waarschijnlijk kan hij hier minder gemakkelijk zijn eten bemachtigen en moet hij toch veel meer bewegen en zo te zien heeft dat toch een positieve uitwerking op zijn gezondheid.

Rond een uurtje of half twee zijn we weer richting huis gegaan. Nog even Lloyd uitgelaten en toen door naar de stad. Paula moest daar haar mobile telefoon ophalen. Deze lag al ruim 3 weken voor reparatie bij de provider. Hierna nog even de nodige “vakantieboodschappen” zoals rubberlaarzen en drinken voor onderweg gehaald.

Bij thuiskomst hebben we lekker even koffie gedronken en geconcludeerd dat we toch wel weer veel hadden gedaan/gepland voor zo’n spaarzame vrije dag met z’n tweetjes. ’s Avonds zijn we gezellig met Francis en Sabine naar Juffrouw Tok in Didam geweest. We vonden het reuze gezellig en wat zullen we deze momenten met familie en vrienden missen als we straks richting het hoge noorden gaan.

Vanmiddag gaan we gezellig naar mijn zus in Utrecht. Zij heeft net haar vakantie erop zitten en we zijn benieuwd hoe ze het heeft gehad.   

Update 3 augustus 2007:

Zo; het weekend gaat weer beginnen! Heerlijk; prachtig weer voorspeld en een niet al te drukke agenda. We kunnen in ieder geval eens lekker uitslapen.

Het was een drukke week; de laatste boodschappen voor de vakantie “spoken” door het hoofd. Zijn we niets vergeten….., we moeten nog dit/dat halen, hebben we dit/dat gedaan…..?!!
Maar ach…., nog 1 ½ de week en dan kan het feest eindelijk beginnen. Eerst volgende week de auto nog voor onderhoud weg; tenslotte zullen we wel weer de nodige kilometers gaan maken.

Update 28 juli 2007:

Een rare start van de dag: Paula kwam thuis toen ik uit mijn bed kwam. Ik vind het eigenlijk maar niets hoor die nachtdiensten!
We hebben even samen koffie gedronken en toen is Paula naar bed gegaan. Ik moest vandaag werken dus we hebben elkaar vandaag niet veel gezien.
Vandaag is Charlotte, de dochter van onze vrienden Francis en Sabine al weer 5 jaar geworden!! Van harte gefeliciteerd!
Helaas konden wij niet naar haar feestje maar binnenkort doen we dit een keer over!

Update 27 juli 2007:

Vandaag zijn we naar Jan en Roos geweest. Marian is de 25ste jarig geweest en viert morgen haar feestje. Paula moet de nachtdienst in dus het lukt ons niet om zaterdag daar naar toe te gaan en hadden we besloten om vandaag maar een verrassingsbezoek te brengen samen met Jan.
Vandaag hebben we ook de nieuwe Toyota van Jan en Roos kunnen bekijken: goeie keus Jan!!! Leuke auto en zeker ook mooie banden!!!  ;-))
Het was een kort maar leuk bezoek. Leuk om haar weer gezien te hebben.
Na het bezoek zijn we met Jan en Roos uit eten geweest.  Het bezoek was eigenlijk weer veel te kort. Binnenkort doen we het eens over zonder dat dan tijd de “hoofdrol” speelt!!

Update 23 juli 2007:

Zo; de vierdaagse week zit er weer op! Paula heeft het kruisje binnen en we kunnen ons weer op andere zaken concentreren.
Omdat we zaterdag, aansluitend op de vrijdag van de intocht, ook nog de afscheidsreceptie van de vader van Paula hadden en daarna een verjaardag van onze vriendin Miranda, hebben we het gisteren lekker rustig aan gedaan.
Het was overigens heel gezellig op de afscheidsreceptie. Met een behoorlijke groep “oud collega’s” van Jan zijn we op Papendal wezen Pitch and Putten.
Vergelijkbaar met golf maar dan op een kortere baan. Leuk om een keer gedaan te hebben.