24 juni 2013

Vanmorgen hebben we het rustig aan gedaan. De regen tikte al lekker op het dak en het liefst wilden we ons nog een keer omdraaien. Toch besloten we dit niet te doen, we gaan vandaag namelijk verder.

 
Zonder ons te haasten eten we een roggebroodje met een kopje koffie. Daarna gaat Paula zich douchen en moet ook ik eraan geloven. Gelijk ook maar even afrekenen en uiteindelijk tegen kwart over twaalf rijden we het terrein af. 
 
Omdat we een aantal veerdiensten moeten nemen besluit ik eerst naar de bank te rijden. Snel even pinnen en daarna tanken en dan kunnen we eindelijk onze reis beginnen.
 
In Molde nemen we onze eerste veerboot. 401 Nok, zo’n €50,00(!!) en we mochten mee. De tocht duurde ca 45 minuten.  We blijven ons verbazen hoeveel auto’s en vrachtwagens er telkens weer meegaan! 
 
Vlak voor Ålesund nemen we de volgende boot, deze kost ca. € 28,00 en de laatste €13,00. In het totaal dus ca. € 91,00! Ja, het reizen hier blijft kostbaar. Dus af en toe de rechtervoet van het gas zou heel,wat opleveren 😉
 
Tegen half zes komen we aan op de camping in Sandana. We kiezen voor een plekje comfortabel bij het sanitair en aangezien we morgen waarschijnlijk weer verder gaan maakt het ook niet zo heel veel uit. Als we hebben ingecheckt gaan we eerst even met ons hondenkind aan de wandel. Hij heeft zich de hele weg redelijk goed gedragen en is er wel aan toe zijn pootjes te strekken. 
 
Na de wandeling eten we het overgebleven restje van de macaroni van gisteren. Er is internet op de camping dus er zal zo wel GTST gekeken moeten worden. Ja, sommige dingen gaan, ondanks dat het vakantie is, gewoon door!!