19 juni 2013

Het is al vroeg zonnig en weer mogen we genieten van een ontbijtje buiten. 

Alsof het al mogelijk is maar vandaag doen we overdag zelf minder dan gisteren.
 
Als we uren hebben gelanterfanterd besluiten we te gaan douchen. Vanmiddag staat alleen een bezoekje aan de Europriss in Elverum op de agenda. 
 
We hebben niet veel nodig en omdat Lars in de auto zit kunnen we maar een paar minuten naar binnen. In Elverum scoren we nog een bloemetje voor Toon en Monique want daar gaan we vanavond op visite.
 
Op de terugweg laten we Lars nog even lekker bij het water uit. Hij is daar druk bezig stukken hout op te duiken en aan het drogen te brengen.
 
Op de camping genieten we nog even van het zonnetje. Dit zal niet meer lang duren want onderweg hebben we ook al wat regendruppels gevoeld.
 
We eten vandaag lekker makkelijk. Geen gedoe, nee gewoon brood. Rond 20:00 uur moeten we richting Toon en  Monique maar we moeten ook og met Camilla afrekenen. Zij is er nog niet en de tijd begint te dringen. Net als we weg willen gaan komt Camilla thuis en kunnen we betalen. 
 
Iets te laat komen we bij Toon en Monique. Lars mag gelukkig mee want alleen in de auto blijven is geen optie. 
 
Direct nadat we binnen zijn tilt Lars zijn poot op tegen een houten kolom! Wat een binnenkomer!! Gelukkig kunnen Toon en Monique er om lagen en vertelt Toon dat hun hond Sammy dat de dag ervoor ook deed! 
 
Het was heel gezellige en we hebben weer lekker bijgekletst.  Tegen 23:15 uur, veel te laat, gingen we weer richting de camping. Daar kwamen we rond 23:45 uur aan en het was er stil. Omdat het zo licht blijft heb je geen idee hoe laat het is. 
 
Morgen gaan we weer verder. We vertrekken dan richting de westkust en stoppen eerst in Oppdal. Daar blijven we twee nachten en rijden dan verder. Zien wat we daar zullen beleven!