Update 29 juni 2011

Update 29 juni 2011

Bekijk hier onze foto´s!

Het was weer vroeg vanmorgen. Na een gebroken nacht stonden we rond half acht op. Meteen zat het tempo erin. Ontbijtje, kopje koffie en onder de douche. Paula was drukdoende met het schoonmaken van het huisje en Monique en ik waren aan het inpakken.

Rond kwart voor tien reden we naar de receptie om de sleutel in te leveren. Zo, gedaan.

Het afscheid van dit heerlijke huisje en het prachtige gebied valt zwaar. Ook gaan we nu definitief aan de terugreis beginnen.

Vandaag willen we richting Kristiansant om ervoor te zorgen dat we donderdag op tijd de boot zullen halen. We moeten namelijk om 15:00 uur ingecheckt  zijn en het is toch nog zo’n 450 km rijden.  Je weet hier maar nooit hoelang je onderweg bent en of je de boot op tijd haalt.

29_juni_Evje_1

De reis verloopt prima. We halen net de boot en lopen daar dan ook geen vertraging op. Toch schiet het niet echt op. We zitten op een gemiddelde van ca. 50 a 60 km/u. Onderweg stoppen we slechts 2 keer. En tegen een uurtje of half vijf, vijf uur waren we zo’n 60 km voor Kristiasant en bekeken we de eerste camping. Deze had helaas geen grote hutten meer te huur. Twee kleine was niet meteen een optie dus we reden weer verder.

Na nog wat campings kwamen we uiteindelijk in Evje bij een soort van appartementen. We besloten er te gaan kijken en toen we vroegen of we een appartement mochten zien was de keuze snel gemaakt. Vanavond blijven we hier.

29_juni_Evje_2

Als we de spulletjes hebben uitgeladen gaan we richting het stadje om boodschappen te halen. In de winkel komen we al snel tot de conclusie dat we vanavond niet willen koken.  We hebben onderweg al een soort van restaurantje gezien waar je pizza kunt eten en daar gaan we dan ook heen.

Met z’n drietjes bestellen we 1 grote pizza met drie cola. De leuke serveerster tipt ons om een hele fles cola te bestellen omdat dit veel goedkoper is!

De pizza smaakt heerlijk en we sluiten af met een softijsje.  Bij terugkomst in ons appartement werk ik het weblog bij, hopende deze nog te kunnen uploaden.

Morgen kunnen we lekker uitslapen en hoeven we ons niet te haasten om op tijd op de boot te komen.