Interesses

Interesses:

Natuurlijk is emigratie niet het enige wat in ons leven speelt!
Paula en ik hebben beide onze interesses en zijn continue druk. Is het niet met onze inmiddels 10 jaar oude Grote Munsterlander Lloyd, dan is het wel met het opzoeken van familie, vrienden en kennissen.

Daarnaast rijdt Paula graag paard. Als het maar enigszins uitkomst gaat ze naar de manege. Ik zit meer achter de computer en bouw verder aan mijn websites en probeer al spelenderwijs beter op de hoogte te raken van hetgeen mogelijk is met de pc. (ik blijf me verbazen!) Samen trekken we er regelmatig op uit met onze 4×4, een Nissan Terrano en leggen zo heel wat kilometers af altijd opzoek naar een leuke plek om met Lloyd te wandelen

Sind jaar en dag vind ik het leuk om te fotograferen. Ik probeer wel eens iets uit maar ik leer nog iedere keer bij. Een aantal jaren geleden heb ik een Nikon D50 gekocht en heb hier veel plezier van. Een gemakkelijk te gebruiken camera met voldoende mogelijkheden. De accu is super en hoeft niet vaak opgeladen te worden. Bij deze camera heb ik gelijk een telelens gekocht waarmee de camera gelijk wat completer is. De resultaten plaats ik regelmatig op deze site. Je kunt ze vinden onder fotoboek. Mocht je foto tips hebben dan hoor ik die graag; altijd leuk!! Mail gerust.

Via deze link zullen we iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor ontwikkelingen met betrekking tot onze emigratieplannen kijk op ons weblog. Kom gerust nog een keertje langs op onze site en laat een leuk berichtje achter in ons gastenboek.
Veel plezier en groetjes John en Paula.