Noorwegen 2009: update 2 juli

Woensdag 1 juli 2009:

 

Vandaag houden we een rustige dag. Nadat we naar het Kulturhus zijn geweest voor het bijwerken van het weblog en het oploaden van de foto’s zijn we naar de supermarkt gegaan. We hebben maar een paar spulletjes nodig maar omdat we toch eerst naar de camping moeten om de laptop weer terug te brengen halen we ze maar meteen.

Op de weg richting de camping zijn ze nog steeds bezig met het ruimen van een van de weg geraakte vrachtwagen. Door het warme weer is de verloren vracht die onder andere bestaat uit geraspte kaas al aardig aan het stinken. We rijden verder en komen weer aan op de camping. Het is er nog steeds lekker rustig en als we de boodschappen en de laptop hebben opgeruimd gaan we richting Elverum.

Het is weer behoorlijk warm en de airco krijgt het amper bol gewerkt. In Elverum rijden we de west kant van de Glomma af opzoek naar nieuwe leuke weggetjes. Het valt wat tegen want hier wordt alles toch al weer snel vlakker. Na een aantal kilometers komen we een brug tegen die we over kunnen naar de oostkant, terug richting Elverum.

In Elverum besluiten we even naar het winkelcentrum te gaan. Hier hebben ze een parkeergarage dus dan is het voor Lloyd ook niet zo warm. Ondanks de parkeergarage besluiten we niet al te lang het winkelcentrum in te gaan. Het is gewoonweg te warm. Even een paar kaarten gekocht en weer terug naar Lloyd en terug naar de camping.

 

Op de camping lezen we beide wat. Ik ben bezig in Joe Speedboot. Een erg goed boek. Ik ben al op de helft en lees het aan een stuk door uit. Zeker een aanrader!

Vanavond eten we rode curry met kip, rijst en mais. Het smaakt prima. Na het eten halen we vast de luifel in. Morgen gaan we namelijk richting Voss.