Noorwegen zomer 2010: update 13 september

Update 13 september 2010

Bekijk hier onze foto’s!

Gisterenavond was het erg stil op de camping. We dachten nog dat we niet alleen waren. Een auto reed namelijk naar een van de hutten en we dachten dat er dus meer gasten op de camping verbleven. Dit was niet zo dus we stonden weer helemaal alleen.

Vanmorgen hebben we lekker “uitgeslapen”! We werden i.p.v. 07:00 uur, 07:10 uur wakker. Ook nu stond er geen wekker. Het heeft vannacht geregend maar het lijkt erop of het nu droog is. Nog even nagenieten en dan toch maar het bed uit. Niet ver van de camping is een soort gemeentewerken. Hier wordt afvalt van gerepareerde wegen gedumpt. Dit gaat met het nodige geluid gepaard en ondanks dat het net 7 uur is geweest wordt er al lustig op los gekiept!

Nadat we een douche hebben genomen, haken we de caravan aan en rijden de camping af. Vandaag is het doel de Lofoten. Onderweg regent het. We mogen niet klagen want we hebben eigenlijk alleen nog maar droog weer gehad en het is tenslotte al half september.

P1040674_-_kopie

Onderweg wordt het al iets drukker ten opzichte van gisteren en eergisteren. Af en toe kan ik achter een vrachtwagen aanrijden. Deze rijden lekker door en weten goed de weg. Dat maakt dat het tempo redelijk hoog ligt.

Tegen half drie komen we aan bij onze nieuwe camping. Het is er lekker rustig. Slechts twee andere gasten verblijven hier op het ogenblik. We willen ons melden bij de receptie maar deze is gesloten. Er hangt een briefje dat ze ’s avonds aanwezig zullen zijn en dat je maar een plekje moet zoeken. Nou, dat doen we en we hebben een prachtige plek aan het water. Het uitzicht is echt fantastisch! Het weer is inmiddels ook al iets beter. Het is in ieder geval droog.

De rest van de middag doen we het lekker rustig aan. Paula leest een boek en ik ontdek dat ik op een netwerk kan inhaken. Snel dus even het weblog uploaden. Ook nog even de foto’s en een filmpje.

Vanavond eten we lekker pannenkoeken met banaan, kaas en salami. Morgen gaan we de Lofoten beter bekijken. We hebben gepland hier nog wel 2 a 3 dagen te blijven.