Update 9 november 2008

Afgelopen week was het wat “rommelig” op mijn werk. Normaal gesproken werk ik op afspraak en zit mijn agenda vol. Vanaf maandag werden de agenda’s verdeeld onder de collega’s. Dit veroorzaakte nogal een rommelig geheel. Dubbele afspraken, collega’s die met de afspraken van anderen in gesprek  gingen. Dit gaat niet goed! Hopelijk is het volgende week wat beter geregeld.

Dinsdagavond zouden we Noorse les hebben. Helaas ging dit niet door. De les wordt verschoven naar volgende week maandag.

Woensdag moest ik naar een kantoor in Hatert, Nijmegen.  Onderweg dacht ik nog; ik zou best eens een paar lessen op een vrachtwagen oplegger willen. Nou weet ik dat er in Nijmegen een rijschool is die met deze combinatie lest. Toevalligerwijs kwam er op dat zelfde moment die rijschool het kruispunt opdraaien.  Wellicht een teken om eens te bellen voor het maken van een afspraak Laughing.

Vrijdag kregen Cor en Irma de sleutel van hun nieuwe woning in Doetinchem en wij hadden beloofd om zaterdag en zondag te komen helpen.
Zo gezegd zo gedaan. Om half 10 zaten we zaterdag in de auto richting Doetinchem.

Het is een leuke woning en er moet veel worden gedaan. Vol goede moed gaat ieder aan zijn werk.  Irma, en Paula beginnen met het schilderwerk en Cor en ik gaan aan de slag met het in elkaar zetten van een enorme linnenkast. Het is een kast van de IKEA dus er moet eerst nogal wat sorteerwerk worden gedaan om alle schroefjes, deuveltjes enz netjes op zijn plek te krijgen. 

Zoals altijd valt het werk nogal tegen en kom je achter steeds meer dingetjes die eerst nog moeten worden aangepast. Zondagavond gingen we zo rond 21:15 uur richting huis en zat de kast in elkaar samen met het waterbed. Deze moest alleen nog even vol lopen maar dat lukt Cor ook alleen.

Het weekend was weer om in een poep en een zucht.