Update 8 februari 2010

Ons vakantiegevoel is, na 2 weken werken, helemaal verdwenen. Alles gaat, en wie had het anders verwacht, gewwon weer door.
De eerste week na onze terugkomst viel me erg zwaar. Ik begon mijn werkweek op een kantoor dat maar een halve dag is geopend. Toch voelt het dan als een hele werkdag. Gelijk de dag erna had ik ’s avonds een segmentenbijeenkomst. Hier wordt verteld wat we het afgelopen jaar hebben gepresteerd en wat er van ons verwacht gaat worden in dit jaar. De bijeenkomst begon met het eten van een broodje en een kop soep. Gelukkig werd de bijeenkomst tegen kwart over acht, half negen afgerond. De volgende morgen hadden we, voor werktijd, gelijk weer een werkoverleg waarbij de bijeenkomst nogmaals werd besproken.
Voor Paula begon de week iets rustiger. Haar eerste werkdag was woensdag. De wekker liep af om half zes: back to reality!!!
Vrijdagavond hadden we een afspraak bij zus en zwaag of Miranda en Michiel. Ik kon gelukkig eerst rustig onder de douche waarna we naar Arnhem reden. Lloyd mocht ook mee en Kaloe, de hond van zus en zwaag; dus nicht Kaloe, vond het prachtig! Het was een gezellige avond met heerlijk eten. Na het eten wilde zus en zwaag hun nieuwe aanwinst even showen. Ze hadden namelijk een nieuwe stereo met alles erop en eraan. De muziekdvd’s zagen er dus niet alleen prachtig uit maar klonken ook fantastisch!
Zaterdag hadden we geen afspraken gepland en we moesten alleen de deur uit voor Lloyd en de weekboodschappen. We begonnen de dag daarom lekker rustig en Lloyd vond het ook wel best.
Zondagmorgen begonnen we met een lekker broodje uit de oven. Mijn zus, Monique, is jarig en we gaan natuurlijk op visite. Het weer is wel omgeslagen en er ligt een behoorlijk pak sneeuw maar ach, de wegen zijn goed te berijden. Rond twaalf uur vertrekken we richtin Utrecht en onderweg bij Veenendaal laten we Lloyd nog even uit. Hij zal in de auto moeten blijven want mijn zus krijgt veel visite en heeft maar beperkte ruimte. We komen als eerst binnen en Lloyd ligt lekker in een tot 28 graden opgewarmde auto. Voor we echt kunnen bijkletsen komt de volgende visite. Het is reuze gezellig en we leren weer leuke nieuwe mensen kennen. Rond vier uur besluiten we weer naar huis te gaan. Het sneeuwt nog af en toe en het is daarom prettiger om voor het donker thuis te zijn.
Vorige week valt het voor ons beide redelijk zwaar. Paula moet iedere dag om half zes op. Dit betekent dat ook ik op die tijd opsta. Twee vroege vergaderingen, een avondopenstelling en een late dienst later is de week gelukkig weer voorbij! Vooral de late dienst in combinatie met een vroege dienst valt Paula maar ook mij zwaar. Gelukkig heben we het weekend niet veel gepland en kunnen we weer een beetje tot  rust komen. Paula heeft vrijdag lekker al de weekboodschappen in huis gehaald waardoor we zaterdag eerst lekker kunnen uitslapen. Tegen drie uur rijden we richting Wijchen. We gaan eten en werken aan de website van Martin en Wilma. De middag zijn Martin en ik dus lekker druk geweest met de nieuwe site van Martin en Wilma. Martin wil namelijk graag voor de vakantie een weblog bijhouden. De site is nog niet af en moet nog worden gevuld maar klik hier maar eens voor een impressie.
Wilma heeft weer haar best gedaan op een overheerlijke ovenschotel! We genieten er lekker van en tegen half twaalf rijden we weer richting huis.
Gisterenmorgen werd ik om 8 uur wakker. Ja hoor dacht ik nog; kunnen we uitslapen en dan ben ik al weer zo vroeg wakker. Ik draaide me nog een keer om, zag dat Paula nog sliep en viel toch weer lekker in slaap. Om 10 uur werd ik pas weer wakker maar toen zag ik geen Paula meer! Ook Lloyd was niet meer thuis. Ik besloot ook maar het bed uit te gaan en alvast de oven aan te zetten. Toen ik boven kwam zag ik net Paula thuis komen. Ze had een lekkere wandeling met Lloyd gemaakt.
Na een lekker ontbijtje en de nodige kopjes koffie besloot Paula alvast met het huishouden te beginnen. Ik had de “taak” om haar lampen van de auto te vervangen en de auto af te tanken. Ik heb toen gelijk Lloyd maar even meegenomen en uitgelaten. Toen ik terugkwam was Paula al aardig opweg en had tevens visite van onze overbuurvrouw Silvia. Silvia kwam even lekker bijkletsen en appels voor een appeltaart lenen.
Ook ’s avonds hadden we niets gepland. Paula heeft een lekkere pizza van bladerdeeg, prei, uien en geitenkaas gemaakt en hij smaakt prima.
Vandaag ben ik nog lekker een dagje vrij. Paula moet wel werken en de wekker gaat af om half zes. Beide moe staan we op. Samen ontbijten we en Paula vertrekt om half zeven. Ik ga gelijk met Lloyd wandelen waarna ik de strijk doe en de badkamer onderhanden neem. Ik heb om 10 uur een afspraak bij Mia voor een acupunctuursessie en vertrek om kwart over negen richting Doorwerth. Pas tegen kwart over 11 is de sessie voorbij en na het doen van nog wat boodschappen ga ik weer naar huis. Ik heb nog de nodige telefoontjes te plegen. Eerst bel ik voor het verzetten van mijn tandartsenafspraak. Dit omdat mijn rooster is gewijzigd. Daarna heb ik contact met T-Mobile. Bij een verlenging van onze contracten is het nodige mis gegaan. Belminuten zijn in rook opgegaan. 1 jarige contracten zijn omgezet in 2 jarige en daarbij is mijn internetverbinding op mijn mobiel verdwenen. T-mobile is niet erg toeschietelijk en ik besluit dan ook een klacht in te dienen. Na het schrijven van de klacht hoef ik alleen nog maar, via mijn verzekeringsmaatschappij, een afspraak in te plannen voor de herstel van mijn bumper. Er moet namelijk eerst een expert komen kijken maar gelukkig kan ik de afspraak in combinatie met een onderhoudsbeurt en apk maken.
Zo de maandag zit er ook weer op; het leek wel een werkdag!