Update 7 december 2008

Maandag was ik nog lekker een dagje vrij. Geen overbodige luxe na de zaterdag met collega’s! ūüėČ

Maandag hebben we lekker uitgeslapen. Mijn ouders komen niet voor de schoonmaak, mijn moeder is namelijk nog steeds aan het herstellen van haar gebroken heup, en we hoeven voor niemand op te staan. Paula had wel een afspraak voor acupunctuur maar daar hoefde ze pas om 10:00 uur te zijn.  Toen Paula weg ging ben ik lekker met Lloyd gaan wandelen.

Tegen half twaalf was Paula weer thuis en na het eten van een broodje zijn we richting Arnhem gereden. Ik krijg een nieuwe digitale compact camera van Paula voor mijn verjaardag en we willen ons alvast een beetje ori√ęnteren.¬† Het is redelijk druk in de stad omdat veel mensen nog met de sinterklaas inkopen bezig zijn. We gaan even naar de Mediamarkt en daar kunnen we heel wat camera’s even in de hand houden en “uitproberen”.¬† De keus valt uiteindelijk op een panasonic maar we besluiten deze via het internet te bestellen.¬†

Dinsdag zou Paula met haar vriendin Miranda gaan paardrijden. Helaas heeft Miranda zware migraine gehad en is niet in staat om de afspraak door te laten gaan. Paula besluit om dan alleen te gaan. Ze heeft namelijk met de eigenares van Bula afgesproken deze iedere dinsdag even te zullen rijden, verzorgen. Voor mij begon de dinsdag al behoorlijk vroeg. Ook deze week hebben we weer twee vergaderingen en dinsdag is er een van. Omdat er op de dinsdag meestal veel file staat besluit ik al om 7 uur 20 de deur uit te gaan. Nou viel de file behoorlijk mee waardoor ik deze keer veel te vroeg op mijn werk was! Jammer genoeg kan ik het risico niet nemen om later te vertrekken. 

Woensdag kunnen we iets later opstaan. Ik zou op kantoor Lent werken waardoor ik de file niet in hoef. Daarbij komt dat ik pas om 9 uur 45 hoef te beginnen. Tegen 9 uur 15, terwijl ik mijn stropdas aan het strikken ben, gaat mijn mobieltje. Het is mijn teamcoördinator. Er zijn zoveel zieken waardoor het rooster moet worden aangepast en ik naar een ander kantoor moet. Het voordeel is dat dit kantoor al om 16 uur 15 sluit. Het nadeel; ik moet behoorlijk opschieten want nu moet ik toch de Waalbrug bij Nijmegen over en kom waarschijnlijk in de file. Gelukkig heb ik geen last van de file en in recordtijd kom ik op kantoor Molenweg aan. Precies op tijd! Paula is vandaag gezellig met haar moeder naar Wageningen geweest. Ze hebben daar lekker gewinkeld.

Donderdag moest ik ’s avonds werken. Paula eet dan meestal gezellig bij Francis, Sabine and kids. Zo ook deze donderdag. Ik vind het altijd een lange dag! Vooral omdat ik dan op twee kantoren moet werken. Eerst tot kwart over vier op het eerste kantoor waarna ik naar het andere kantoor ga om daar tot half negen te werken. De pauze bestaat uit het eten van een snelle hap bij een eetcaf√© bij ons hoofdkantoor om de hoek.

Vrijdag was iedereen in sinterklaas stemming. De pepernoten en taaitaai stonden op de balies en bij de vergadering, in de morgen, kregen we allemaal twee chocolade letters. De dag ging snel voorbij en tegen vijf uur kwam onze leidinggevende een fijn weekend wensen en gaf ze aan dat we naar huis mochten als we klaar waren. 

’s Avonds zijn we nog even langs mijn ouders geweest. Ze wisten niet dat we kwamen dus dat vonden ze wel even leuk. We hadden chocolademelk, gevulde speculaas en banketstaaf meegenomen.

Het weekend hebben we verder geen afspraken en we kunnen dan ook lekker uitslapen. Zaterdag moeten natuurlijk wel de boodschappen worden gehaald maar daar waren we zo mee klaar.  Zondag zijn we nog even gezellig naar de kerstmarkt in Bemmel geweest. Het was behoorlijk druk en er stonden ook behoorlijk was kraampjes. Op de markt kwamen we Monique, een vriendin van ons tegen. Ze speelt bij een band en moest optreden op de markt. Op de terugweg hebben we nog een paar oliebollen met poedersuiker gescored die we lekker hebben opgegeten tijdens het uitlaten van Lloyd.