Update 6 december 2011

“Time flies”.


Ik zag net, tot mijn schik, dat het al weer meer dan een maand geleden is dat ik het weblog heb bijgewerkt. Ondanks de beloofde beterschap lukt het af en toe niet om wekelijks een stukje te schrijven.

Hier even een korte update:

We zijn natuurlijk de laatste tijd erg druk geweest met het bezoeken van onze nieuwe huisgenoot Lars. Lars woont nu nog in Wagenborgen, omgeving Delfzijl, maar komt aankomede vrijdag naar ons. Een bezoekje kost gelijk ook een hele dag. De reistijd is in het totaal ca. 5 uur!

Het rare was dat we hem wel bezocht hebben maar niet wisten dat hij het was!

Voor mensen die Lars niet kennen:

 

DSC_0199_-_kopie


Donderdag rijden we naar Groningen om daar een hotelletje te pakken zodat we aanstaande vrijdagmorgen vroeg Lars kunnen ophalen. We verheugen ons er enorm op maar beseffen ook dat het heel veel van onze vrije tijd zal vergen. We zullen weer de nodige aanpassingen moeten doen.

Verder hebben we ook nog een leuke verjaardag gevierd met Jan en Roos. Jan was 16 november jarig en werd door Roos getrakteerd op een dagje Burgers Bush. Als afsluiting had ze een etentje geregeld waar wij ook waren uitgenodigd. Erg gezellig!

De decembermaand is al weer begonnen dus ook het treffen van de nodige voorbereidingen voor de kerst zijn vol in gang. Daarbij Sinterklaas niet vergeten. Het afgelopen weekend hebben we namelijk gezellig met Miranda en Ella het sinterklaasspel gespeeld. Het spel, dat slechts een middag duurt, vergt toch een behoorlijke voorbereiding. Het uitzoeken van cadeautjes blijft altijd een hele uitdaging!

Ook was mijn zus zaterdag nog gezellig even op een soort van bliksembezoek. Zij kwam zaterdagmiddag en vertrok weer voordat Miranda en Ella kwamen.

Voor gisterenavond werden we ook nog gezellig uitgenodigd door Francis en Sabine. Ze vroegen ons voor pakjesavond. Het was erg gezellig.

Met alle drukte moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden. De decembermaand, of beter gezegd; het laatste kwartaal van het jaar is traditioneel druk. Het lijkt soms wel dat er gedacht wordt dat er na 31 december niks meer is en dat alles nu nog even gedaan moet worden!  Zo hobbelen we gezellig van vergadering naar vergadering en tussendoor eten we gezellig een chocoladeletter of drinken een kerstborrel samen!

Iedereen veel “succes” met deze drukke maand. Vergeet er vooral niet van te genieten!!