Update 4 september 2011

Nog een weekje, een weekje werken voordat we lekker op vakantie gaan!

De vorige keer schreef ik al dat de auto naar de garage is geweest. Lekker idee zo net voor de vakantie. Alleen toen we de auto haalden kwamen we erachter dat hij nog al wat geluid maakte. De v-snaar piepte. Natuurlijk zijn we toen meteen teruggereden maar het zou wat vocht zijn! Wij dus gerustgesteld naar huis.

Die week was een niet zo leuke werkweek. Een collega moet ons gaan verlaten omdat ze een verplichte opleiding niet voor elkaar krijgt. Dit heeft de week nogal gedomineerd. Ik kan me eigenlijk maar moeilijk voorstellen dat ze niet meer aanwezig zal zijn!

Woensdagavond hebben we Noorse les. Wilja is net terug van vakantie dus eerst komen natuurlijk de verhalen over tafel. Daarna concentreren we ons op de les. Donderdagavond moet ik werken. Het is niet echt druk.

Zaterdag was Paula lekker vrij. Zij deed de week boodschappen en ’s avonds is zij naar Sonja en Michel geweest. Ik zou eigenlijk mee gaan maar ik moest werken en toen ik thuis kwam voelde ik me totaal niet lekker. Mijn keel voelde aan als schuurpapier en ik had ook een behoolijke hoofdpijn.

Zondag kregen we de ouders van Paula op visite. Ik voelde me nog steeds niet echt beter en toen zij weg gingen hebben we nog even een boodschapje gedaan waarna ik heel blij was weer thuis te zijn.

Maandagmorgen was er nog niet veel verbeterd. Ik voelde me echt heel grieperig. Mijn tanden deden pijn net zoals mijn gewrichten en mijn keel. Nadat ik mijn temperatuur had opgenomen (38,2) besloot ik niet naar mijn werk te gaan.  Er volgde dan ook 3 saaie dagen op de bank voor de TV.

Donderdag dacht ik dat ik wel weer aan werk toe zou zijn en ging richting mijn werk. Misschien was het een vergissing want tot nu toe voel ik me nog steeds niet echt lekker.

Paula gaat gewoon door, de bikkel! Elke ochtend om half 6 eruit en naar haar werk, zo ook dit weekend. En terwijl ik eigenlijk zoveel voor de vakantie moet voorbereiden doe ik niet echt veel.

We hebben nog een aantal dagen dus het komt vast wel goed. We gaan er lekker van genieten!