Update 3 november 2011

We hebben vorige week weer een lekker druk weekje achter de rug!

Woensdag moet ik ’s avonds werken maar gelukkig kon ik redelijk optijd naar huis. Om half negen hebben we Noorse les en ik ben dit keer lekker niet te laat. De les gaat redelijk goed.

Donderdagmorgen kwam de monteur van de IKEA. Zoals ik al had geschreven was onze kookplaat, die net nieuw is, al heel snel beschadigd. Volgens de monteur was de veroorzaker een zandkorrel onder een van onze pannen! Ons lijkt dit onwaarschijnlijk maar ach, waarom in discussie? De glasplaat wordt netjes vervangen en in een uurtje tijd hebben we weer een prachtige kookplaat! Goede service van IKEA!

Omdat er veel collega’s op mijn werk zijn en het heel rustig is, ga ik een halve dag naar huis. Paula is ook thuis dus we kunnen eindelijk eens opzoek naar een nieuwe pannenset. Deze is snel gevonden.

Vrijdagavond hebben we eindelijk eens geen afspraken. We kunnen dus lekker op de bank onderuit naar The Voice kijken. Paula zit wel de halve uitzending aan de telefoon maar ach…..

Zaterdag kunnen we lekker uitslapen. Eindelijk! Paula heeft vrijdag al boodschappen gehaald dus we hebben de ochtend lekker voor ons zelf. ’s Middags gaan we naar Dordrecht, naar Ella en Miranda. We moeten wat omrijden maar zonder veel oponthoud komen we rond kwart over twee aan. Het is heel gezellig en we worden uitgenodigd om een hapje in de stad te gaan eten. Omdat het heerlijk weer is en ik alvast mijn verjaardagscadeautje ga krijgen gaan we even de stad in. Ik krijg het boek van Cesar Milan. Super; dan kan ik me alvast een beetje inlezen voordat we Lars krijgen.

In de stad komen we, bij een terrasje, Willem tegen. Willem is een vriend van MIranda en Ella en hij is in gezelschap van nog 2 vrienden. Als we nog een rondje hebben gelopen besluiten we bij Willem en zijn vrienden op het terras te gaan zitten.

Het is een rare gewaarwording om eind oktober lekker van het zonnetje te genieten op een terras! Rond half zeven gaan we weg om naar het restaurant te gaan. Het is er gezellig druk en we genieten van het eten.

Tegen een uurtje of tien besluiten we weer richting Huissen te gaan. Dit valt nog niet mee! De N3 is afgesloten en we worden omgeleid. Ook is de afslag richting Rotterdam afgesloten waardoor we een behoorlijke omweg moeten maken! We doen dan ook ruim 1 1/2 uur over de terugreis!

Ook zondag begint de dag in een heel rustig tempo. Na ons ontbijtje rijden we even naar Janssen Totaalwonen. We zijn opzoek naar een nieuwe bank en hebben er daar een gezien. We zitten nog een beetje in dubio. Moeten we nu wel aan een nieuwe bank beginnen nu we Lars binnenkort krijgen? We weten het nog niet!

Om half drie komt Marcel. Marcel is een oud collega van me. Ik ken hem nu al zo’n 23 jaar! Eens per jaar, twee jaar komen we bij elkaar. We hebben dan ook meer dan genoeg om over te praten en voordat we het wisten was het bijna twaalf uur voordat hij weer naar huis ging!

Maadag zijn we beide nog lekker een dagje vrij. Ik moet de auto nog even tanken en wassen en omdat we dan toch naar Arnhem rijden besluiten we om langs de woonboulevard te rijden. Hier vinden we helaas helemaal niks! De echte meubelwinkels zijn hier vertrokken en wat rest zijn de BCC, Action, Keukenspeciaalzaak maar geen meubelwinkel.

Rond drie uur kwam Miranda. Ik zou met haar haar site gaan maken. We kunnen in ieder geval wat tekst op de site kwijt maar zullen zeker nog het een en ander moeten doen.

Ondanks dat Paula vrij is moet ze dinsdag naar een “inspiratie-cursus”. Deze duurt een halve dag. Ze vindt het een leerzame cursus en is er dan ook helemaal vol van als ik ’s avonds thuis kom.

Woensdag moeten we beide weer werken. Ik moet ook de avond werken. Dit zijn toch altijd best lange dagen. Paula gaat ’s avonds op bezoek bij Marianne. We gaan dan ook niet al te vroeg naar bed en zullen blij zijn als we straks weekend hebben.In het weekend gaan we naar Groningen! Daar zullen we een nachtje overnachten en dan gaan we maandag voor het eerst naar Lars kijken! We zijn erg benieuwd. Gelukkig krijgen we regelmatig nieuwe foto’s van het nest en kunnen een beetje volgen hoe de pups zich ontwikkelen.  We weten  nog niet welke Lars is maar ze zijn wel heel leuk!

 

L4