Update 3 augustus 2009

Zoals ik vorige week al schreef konden we maandag onze auto weer ophalen. Een brief naar Nissan is de deur uit gegaan en we zijn natuurlijk benieuwd naar de reactie. Een volledige onderhoudsgeschiedenis is aan de brief toegevoegd en volgens ons is er maar een conclusie mogelijk! Nu hopen dat ze het met ons eens zijn.
De hele week heb ik moeten werken dus ik was blij toen het vrijdagavond was! Ondanks de vakantieperiode blijft het toch redelijk druk. Vrijdagavond kregen we visite van Cor en Irma. We hebben ze al een tijdje niet gezien dus het is gezellig bijkletsen.
Zaterdagmorgen moeten er wat boodschapjes gedaan worden.  We besluiten tevens de overgebleven kronen bij het GWK in te leveren. Het parkeergeld voor een half uur bleek net genoeg te zijn! Er stond een behoorlijke rij bij het GWK. Na het wisselen reden we weer richting huis maar niet zonder even te stoppen bij de Mc Donnalds! Even een lekker ijsje halen en omdat we er toch waren; een quaderpounder. Wat slecht! Maar wel lekker Laughing.
Toen we thuis waren kwam ik nog een “entertainmentbon” tegen. Deze kreeg ik van een collega en is in te wisselen voor DVD’s CD’s of game’s en aangezien Paula graag de WII Resort wil hebben hadden we een doel! Op naar Kronenburg voor de WII Resort.  Bij de Freerecordshop was deze al uitverkocht maar gelukkig hadden ze er bij Dixons nog genoeg! Helaas was daar weer de WII Motion Plus, die je nodig hebt voor de remote, niet voorradig dus door naar Gamesplace. Daar hadden ze ze nog wel dus op naar huis om een spelletje te spelen.
Voor zaterdagavond hadden we lekker wat spullen voor op de bbq gekocht en wilden we in de tuin gaan eten. Het weer liet dit gelukkig toe en met een lekkere fles Rose zaten we heerlijk in de tuin. De rose was eigenlijk iets te lekker! Na het eten waren we beide een beetje “moe” en besloten we even een oogje dicht te knijpen op de bank. Dit werd ons niet gegund! Cool Bas en Monique stonden onaangekondigd voor de deur! Het werd reuze gezellig en het “moeie” gevoel was gelukkig weer zo verdwenen. Totdat Monique zich een beetje “moe” voelde!
Zondagmorgen werden we gelukkig eens niet gewekt door de wekker. Toch waren we er niet al te laat uit. Lekker wat eitjes gekookt en een paar broodjes gemaakt. Kopje koffie erbij; een echte zondagmorgen! Tegen een uurtje of half een gingen we Lloyd uitlaten en omdat we eigenlijk tegen twee uur bij de ouders van Paula zouden zijn hebben we ze maar even gebeld of dit iets vroeger kon. Het had weinig zin om heen en weer te blijven rijden.
Het was heel gezellig bij mijn schoonouders. Ze zijn net terug van een weekje Zweden en het was ze goed bevallen. Ze hebben daar oude vakantievrienden opgezocht die wonen in Helsingborg. Tegen 16:00 uur reden we weer richting huis. Lloyd even uitlaten en toen hadden we eigenlijk wel zin om iets te eten. Na het ontbijt hadden we namelijk niets meer gehad en zo kwam het dat we al om 17:00 uur aan een frietje oorlog met een kroket zaten!
Nou is het weekend weer ten einde. Vandaag kan ik rustig aan beginnen. Ik moet namelijk pas om 13:00 uur beginnen en Paula gaat lekker paardrijden. Weer een nieuwe week aangebroken; wat deze week zal brengen? Je hoort het volgende week!