Update 27 oktober 2010

Vorige week was het een drukke werkweek! Daarbij kwam dat ik vorige week erg slecht kon slapen. Menig nacht heb ik de klok voorbij de 01:30 uur zien gaan. Dit terwijl de wekker bijna iedere ochten gewoon om 05:30 uur afgaat! Erg vermoeiend dus.
Ook zaterdag moest ik werken. Paula was lekker vrij en gelukkig maar want zo kregen we in ieder geval de boodschapjes binnen. Omdat mijn laaste klant niet kwam kon ik wel iets vroeger naar huis en wilde nog even op de bank voordat om half zeven Cor en Irma op visite kwamen. Dit ging helaas maar half door omdat mijn schoonouders even langs kwamen. Ze wilden even een usb stekkertje ophalen voor het overzetten van bestanden, die nu op een mobieltjes staan, naar de laptop. Na een kopje koffie gingen ze er weer van door en kon ik nog even liggen. We hadden Cor en Irma al een tijdje niet gezien dus we hadden genoeg om over te kletsen. Onder het genot van een lekker drankje en wat toastjes hebben we een partijtje skipbo gespeeld waarbij Paula en ik hebben gewonnen. Wink
Zondagmorgen was ik alweer om half acht wakker. Ik ben toen maar mijn bed uit gegaan terwijl Paula nog lekker een uurtje bleef liggen. Boven achter mijn laptop ben ik toen bezig gegaan om een aantal taalmodules te installeren op een paar van mijn websites. De bedoeling is om daar ook een vertaalde versie te plaatsen. Het ging me niet echt goed af maar gelukkig heeft Cor me later op de dag een handje geholpen en de verschillende talen geinstalleerd. (hiervoor nogmaals mijn dank!!)
Rond 09:00 uur kwam ook Paula het bed uit en hebben we gezellig een ontbijtje gemaakt. Vandaag komen Jan en Roos en de hondjes. Ze hebben ook een logeetje, Christel, die vandaag meekomt. Tegen half een krijg ik een sms-je dat ze er bijna zijn. Een kwartiertje later staan ze voor de deur en leren we ook Christel kennen. Een leuk meisje van 11 jaar.
Na de koffie lunchen we en in de middag besluiten we met de hondjes naar het park te gaan. Ondanks een buitje hebben we nog redelijk geluk met het weer. Het zonnetje doet zijn best om de wolken te verdrijven. Ook de hondjes hebben het na hun zin.
Sep
Als we thuis zijn gaan we lekker aan de warme chocolademelke en Jan en ik wagen ons aan een heerlijke borrel! Christel vermaakt zich de rest van de middag met haar meegebrachte laptop en onze WII. Voor het avondeten heeft Paula een ovenschotel gepland. Het recept, afkomstig van Wilma en Martin, valt goed in de smaak en het toetje met zelfgebakken brownies en ijs maakt het helemaal af. Het was een super gezellige dag!
Bardo Lekker_wandelen
Het weekend, van 1 dag, was dus heel kort maar wel heel gezellig. Paula had maandag nog lekker vrij maar ik moest helaas gewoon weer aantreden. Gelukkig moest ik maandag maar tot 16:00 uur zodat we daarna de caravan konden gaan wegbrengen. Deze stond nog steeds achter ons huis omdat we geen auto hadden die hem kon trekken. Gelukkig hebben we vorige week vrijdag de auto weer terug gekregen zodat hij eindelijk naar de stalling kon. De versnellingsbak schakelt weer als een zonnetje! Gelukkig maar en maar even afwachten of dit zo blijft. Ja, we zijn wat synisch geworden wat betreft onze auto!
Ook gisteren was Paula vrij. Ze zou met haar moeder naar de stad gaan en moest dan ook rond 11 uur daar zijn. Ze hebben er een gezellige middag van gemaakt met een bezoekje aan de bioscoop. Ze hebben de film “Eten, bidden, beminnen” gezien en Paula vond hem erg goed. Na de film zijn ze samen met Jan een pizza wezen eten. Ik moest gewoon werken en had een afscheidsetentje van mijn collega Sander. Het was gezellig maar jammer dat de tafelopstelling niet echt gezellig was. Rond 21:15 uur waren we beide weer thuis en na een glasje drinken toch maar weer naar bed. Vanmorgen stond de wekker op 05:30 uur!