Update 27 april 2010

Zo’n eerste werkdag is toch weer zo voorbij. Slechts 4 uurtjes werken en dan weer naar huis. Thuis gekomen lijkt het dan toch alsof je de hele dag gewerkt hebt. Vorige week dinsdagavond had Paula een eetafspraak. Voor mij had ze heerlijk Chili Concarne gemaakt. Dit is uniek omdat Paula namelijk niet van bonen houdt met als gevolg dat het voor mij al enige tijd geleden was dat ik een maaltijd at met bruinebonen. De avond heb ik lekker op de bank voor de buis doorgebracht.
Woensdag zouden we Noorse les hebben. Ik moest ’s avonds werken maar zou zorgen dat ik zo spoedig mogelijk naar huis zou komen. Toen ik Paula belde dat ik eraan kwam kreeg ik te horen dat de les helaas niet door ging. Wilja, onze lerares voelde zich niet zo lekker waarop we de les een weekje hebben opgeschoven.
Donderdagavond kregen we visite. Mijn ouders kwamen langs. We hadden ze al even niet gezien en met onze agenda was het moeilijk om tot een afspraak te komen. Wat zou het toch makkerlijk zijn als de agenda minder druk zou zijn. Ze kwamen zo tegen kwart over acht. Na wat koffie en later een drankje gingen ze tegen kwart voor elf naar huis. Voor ons was het dus een latertje; met ons schema liggen we er normaal gesproken namelijk toch al zo rond 21:45 – 22:00 uur in!
De vrijdag is Paula lekker vrij. Dit komt goed uit want nu kan ze de weekboodschappen halen. ’s Middags heeft zo nog even tijd om langs stal te gaan en een kopje koffie te drinken met Elodie. Paula is al even niet meer naar stal geweest omdat deze plek haar nog te veel aan Lloyd doet denken. Hier heeft ze toch heel wat leuke uurtjes met hem doorgebracht.
Zaterdagmorgen staat de wekker weer op 05:30 uur. Paula moet er vroeg uit omdat ze moet werken. Ik sta samen met haar op en we drinken gezellig een kopje koffie en eten een broodje. Tegen half zeven rijdt ze weg en ik doen nog wat dingen in de huishouding. Ik heb geen plannen voor de dag en voor ik het weet is die al weer voorbij. Paula komt rond 15:30 uur thuis. ’s Avonds hebben we geen afspraken en we kijken samen een film.
Zondagmorgen kunnen we lekker uitslapen. Met moeite halen we 9 uur. Rustig aan nemen we een ontbijt van lekkere ovenbroodjes. Volgens de voorspellingen moet het een prachtige dag worden met temperaturen van tussen de 20 en 25 graden. We besluiten om de auto te pakken en door de betuwe te rijden, opzoek naar een leuke plek om een wandeling te maken. Onderweg komen we verschillende mooie plaatsjes tegen en rijden we over verschillende dijkjes. Het is, zoals met dit soort mooie dagen te verwachten, druk met fietsers en wandelaars. Iedereen is eropuit getrokken om te genieten van het prachtige weer. Als dit de voorbode is van de zomer dan belooft het een prachtige zomer te worden!