Update 26 oktober 2011

Vorige week maandag hadden we beide nog lekker een dagje vrij! Wel moest ik er vroeg uit want ik had een afspraak bij de tandarts. Zoals altijd liep deze afspraak weer uit. Dit keer had de tandartsassistente zich verslapen.  Tegen half 10 was ik klaar en met een afspraak voor de volgende behandeling ging ik naar huis. Thuis konden we niet heel veel doen omdat we de middag moesten wachten op de monteur die onderhoud zou plegen op onze verwarmingsketel.  Wel hebben we nog even een nieuwe keramische kookplaat bij de IKEA gekocht. Na wat moeite heb ik deze, met wat telefonische ondersteuning van Michel en Toon, zelf aangesloten.  Helaas was nog geen dag later het oppervlakte van de plaat al beschadigd. Paula vindt dit echt te snel en belt met IKEA die volgende week een monteur langs gaat sturen.

Al een paar weken zitten we met smart te wachten op het bericht dat onze pup geboren wordt. Woensdag is het dan zover! Lars is geboren! Opeens komt het besef dat we het druk gaan krijgen! Wel heel leuk maar er moet natuurlijk nogal wat geregeld worden. Nu pas kunnen we verlof aanvragen en ondanks de toezeggingen van onze werkgevers blijkt het moeilijk om daadwerkelijk vrij te krijgen. Met name de week tussen kerst en oud en nieuw is een probleem. Lars zal met de uitlaatservice meegaan maar dit kan pas als hij geënt is en dat zal zijn als hij 12 weken oud is.  We moeten er maar op vertrouwen dat het goed komt!

Net_geboren

2dagen_oud_-_kopie5_dagen_oud

Donderdag moet ik werken en Paula gaat gezellig eten bij Francis, Sabine en de kinderen. Het wordt iets later dan anders en ik ben dan ook doodmoe als ik na een lange dag thuis kom. Gevoelsmatig is het wel bijna weekend maar ook het weekend zal ik moeten werken.

Vrijdagmiddag kwamen Jan en Roos op visite. We hadden ze al een tijdje niet gezien en het maken van een afspraak schoot er telkens bij in. Maar gelukkig lukte het voor vrijdag. Ze kwamen rond 17:00 uur en omdat wij beiden moesten werken hebben we voor het avondeten een frietje gehaald. Het was gezellig en fijn om weer bij te kunnen kletsen. Rond 22:00 uur vertrokken ze weer richting Friesland.

Zaterdagmorgen werd ik een beetje chagrijnig wakker gemaakt door de wekker. Het is toch weekend! Maar nee, helaas! Ik moet gewoon werken en heb er totaal geen zin in! Paula is wel lekker vrij en dit is al het 4e weekend, na onze vakantie, dat we niet samen vrij zijn!

Op mijn werk verloopt de dag redelijk snel. Ik heb mijn agenda vol met leen afspraken maar helaas moet ik veel mensen afwijzen.  Om 16:00 uur ga ik richting huis. Mijn zus komt vanmiddag omdat we door mijn ouders zijn uitgenodigd om een hapje bij de Italiaan te gaan eten. Als ik thuis kom is ze er al en niet veel later komen ook mijn ouders.

Het restaurant is besproken om 18:00 – 18:30 uur en natuurlijk zijn we op tijd aanwezig. Het voorgerecht krijgen we pas rond 19:30 uur. Het smaakt prima maar ook het hoofdgerecht laat op zich wachten. Al met al prima eten maar het duurt even voordat je het krijgt! Na het eten gaan we nog even met z’n alle bij ons iets drinken. Om 23:00 uur brengt Paula mijn ouders naar huis en mijn zus blijft gezellig een nachtje logeren.

Zondagmorgen werden we, na een kort nachtje, rond 9 uur wakker. Mijn zus lag nog te slapen dus we namen alvast een kopje koffie. Een uurtje later is ook Monique wakker en kunnen we rustig aan het ontbijt. Het is een lekker rustige zondagmorgen. Rond een uurtje of 2 wil Monique op huis aan en wij besluiten een stukje te gaan wandelen.

Het wandelen wordt ingeruild in een bezoekje aan Danny en Tanja in Bemmel. We hebben ze al een tijdje niet gezien en we hebben dan ook genoeg bij te kletsen.

Maandagavond hebben we geen afspraken en willen iets aan onze Noorse les gaan doen. Als we er net voor gaan zitten krijgen we een aantal telefoontjes. Hierdoor schiet de voorbereiding er weer bij in en moeten we deze opschuiven.

Dinsdagavond hebben we een afspraak staan. Jasper, de zoon van Cor en Irma gaat in november voor een aantal maanden naar Curaçao en daarbij wordt hij ook nog eens 18 jaar!! Na ons werk kunnen we direct door want er wordt voor eten gezorgd. Tegen 19:00 uur zijn we er en dan staat de barbecue al lekker te branden! Ondanks dat het al ver in oktober is zitten we lekker buiten op de veranda. Kacheltje aan in combinatie met een terras verwarming, maken dat het lekker comfortabel is. Het is een gezellige avond maar tegen 22:00 uur gaan we naar huis: woensdag is natuurlijk gewoon weer een werkdag!