Update 26 oktober 2008

Maandag kreeg ik een mailtje van de Blokker dat ze hun excuses aanboden i.v.m. het misverstand m.b.t. de prijs van de rollen voor onze Foodsaver. Daar bleef het bij en daar waren we niet blij mee. Dus meteen hebben we maar weer een mailtje terug gestuurd dat we het een slap verhaal vonden en verwachtten dat ze een aanbod zouden doen. Dit volgde na dit mailtje ook. We mochten de Foodsaver terugbrengen of we kregen een doos met rollen tegen een sterk gereduceerde prijs. 

Dinsdag is Paula lekker gaan rijden. Ze mag namelijk, zolang de eigenaar op vakantie is, rijden op Bula. Bula is een paard van 24 jaar en vindt het leuk om nog een rondje te hobbelen. Ze kan niet heel veel meer maar Paula vindt het leuk om dit rondje met haar te doen.  

’s Avonds kwam Wilja om half negen om ons weer Noorse les te geven. Ik heb er de laatste weken een beetje met de pet naar gegooid waardoor ik het moeilijk vond om de les goed te volgen.  Door alle drukte schiet het huiswerk er nogal eens bij in.

Woensdag is Paula lekker met Lloyd gaan wandelen op het Roosendaalse veld. ’s Avonds kregen we een mailtje van Bas en Monique. We hebben ze al enige tijd niet gezien en het leek ons leuk om weer eens lekker bij te kletsen dus we hebben een afspraak gemaakt voor vrijdag.

Vrijdagavond gingen we dus naar Bas en Monique. Het was reuze gezellig. We hebben lekker bijgekletst. Bas vertelde nog over hun vakantie in Kroatie waar ze hun auto moesten achterlaten. Tijdens de vakantie was Bas namelijk met zijn auto de zee in gereden. Hij had de route eerst te voet verkend maar toen hij met zijn auto probeerde de route te volgen, gleed zijn auto van een rotsblok af en kwam vast te zitten. De auto liep vol met water en moest uiteindelijk door een bergingsbedrijf worden geborgen. De foto’s waren vermakelijk om te zien!! We gingen zo rond 00:15 richting huis en gelukkig konden we de volgende morgen lekker uitslapen. 

Zaterdag werd ik zo rond 8 uur 30 wakker. Ik hoorde Paula nog net de deur uitgaan. Ze had besloten om in haar eentje boodschappen te gaan halen zodat ik nog even lekker kon blijven liggen. Tegen een uurtje of half 11 kwam ze thuis en zijn we met Lloyd gaan wandelen. Om 12 uur had Paula een scrapbook cursus. Ze moest hiervoor naar Arnhem. 

Helemaal enthousiast kwam Paula zo rond 3 uur terug van haar cursus. Ze had er veel van opgestoken en zat er helemaal vol van.  Snel even douchen en omkleden want we moesten ook nog naar de verjaardag van Jasper, de zoon van Cor en Irma. Hier kwamen we zo rond 17:30 uur aan. De kamer zat al gezellig vol met visite. We zouden een kopje soep mee eten en het was reuze gezellig.

Vandaag konden we lekker uitslapen. De klok ging een uurtje terug dus nog een uurtje erbij. Helaas konden we er niet optimaal gebruik van maken. Paula was al kwart over 6 wakker (wintertijd) en ik werd zo rond half 9 wakker. Eerst hebben we lekker een broodje gegeten waarna Paula met Lloyd is gaan wandelen. Ik heb ondertussen nog even aan www.hoewerktdatding.nl gewerkt.  Hier staan inmiddels al meer dan 800 handleidingen op!

Tegen 15:30 uur kwamen Miranda en Ella. Ze hadden twee nieuwe bewoners voor ons meegenomen; Herman en Johanna. Twee trollen die lange tijd in Dordrecht hebben doorgebracht maar nu op doorreis zijn richting Noorwegen. Ze hopen enige tijd bij ons te verblijven en mee te liften richting hun moederland. Wij hopen dat ze het hier naar hun zin zullen hebben. We zullen ze in ieder geval zo goed mogelijk proberen op te vangen Smile.

Het was reuze gezellig met Miranda en Ella. Helaas dachten Spike, de hond van Miranda en Ella, en Lloyd hier anders over. Na nog geen 15 minuten vlogen ze elkaar al in de haren. Er vloeide nog net geen bloed maar dat scheelde niet veel. Gelukkig hebben ze zich de rest van de dag een beetje kunnen gedragen. 

Naast Herman en Johanna brachten Miranda en Ella ook nog een salontafel mee. Deze staat nu in onze woonkamer en ziet er prachtig uit. Nogmaals bedankt Kiss!

Tegen 22 uur 15 gingen Ella en Miranda weer richting Dordrecht. Het was weer gezellig!